Khloé Kardashian, die je kent omdat euh… ze Kardashian van haar achternaam heet, en het zusje van de bekende ster Kim Kardashian is, vierde 27 juni haar dertigste verjaardag! Tijd voor een leuk feestje dus, met leuke cadeaus!

Khloé kardashian

Khloé is bekend geworden door de realityserie genaamd ‘Keeping up wih the Kardashians’. De serie ging over haar familie en bevat veel drama. Ze heeft 2 zussen ook wel de bekende Kourtney Kardashian en Kimberly Kim Kardashian en een broer. Haar moeder is later hertrouwd met Bruce Jenner, nu de meest bekende transgender namelijk Caitlyn Marie Jenner. Uit dat huwelijk heeft zij twee halfzussen, drie stiefbroers waaronder Brody Jenner valt, en een stiefzus. Haar vader is van Armeense afkomst en haar moeder van Engelse, Schotse en Nederlandse afkomst!

Verjaardag

Khloé Kardashian was dus afgelopen vrijdag jarig, maar ze vierde het die dag ervoor met familie en vrienden, in een chique restaurant in New York. Zonder haar bekende familie was het feest natuurlijk ook niet compleet! Khloé liep met haar familie en vriendin naar buiten, waar haar grote cadeau op haar te wachten stond.

Jeep cadeau

Khloé en de bekende rapper French Montana zijn sinds april een setje, voorheen was de blondine getrouwd met basketballer Lamar Odom. Dat huwelijk is jammer genoeg niet helemaal goed verlopen.

Terug naar French Montana en het grote cadeau van Khloé Kardashian, dat van hem kwam. De rapper gaf namelijk zijn kersverse vriendin een witte Wrangler Sahara Jeep cadeau! Eentje ter waarde van maar liefst 36.280 euro (49.372 dollar). Ze is dus zeker wel verwend op der verjaardag.

Het is ook bekend gemaakt dat Khloé Kardashian haar verjaardag meerdere keren gevierd heeft. Ze zijn namelijk later ook in het superhippe en chique aziatische restaurant Tao in The Venetian in Las Vegas geweest.

 

Khloé, ook namens eenkadovoor.nl nog van harte gefeliciteerd!