in ,

Jezelf opvrolijken als alles mis lijkt te gaan

Je verslaapt je, mist de bus op een halve minuut, haalt een 5,4 voor een belangrijk tentamen én dan vergeet je ook nog een belangrijke afspraak. Kortom: alles gaat helemaal mis. Hoe kom jij uit deze negatieve sleur en hoe vrolijk jij jezelf weer helemaal op? 

We hebben het allemaal wel eens, zo’n baaldag waarop alles misgaat. Extra belangrijk is het om jezelf op zo’n dag op te vrolijken. Wij hebben maar één oplossing voor negativiteit en dat is een cadeautje! Natuurlijk hoeft dit niet altijd een groot pakket te zijn. Ook met een kleinigheidje kun je jezelf gelukkig maken. En ja, je mag jezelf best eens iets geven!

Pechvogel

Mijn ochtend was op zijn zachts gezegd niet geweldig begonnen. Zo kwam ik op het idee voor dit artikel. Zo zie je maar weer: van een negatieve ervaring kun je een positieve wending geven. Doordat mijn wekker niet afging moest ik enorm haasten om op tijd van huis weg te gaan. In maar liefst tien minuten heb ik me aangekleed, mijn tas gepakt en wat make-up op gedaan waarna ik super snel naar de bushalte ben gefietst.

regen

Nee, daar bleef het niet bij.. De bus reed namelijk recht voor mijn neus weg! Omdat ik niet van plan was mijn dag nog meer te laten verpesten en ik zeker niet te laat wilde komen op kantoor, liet ik het hier niet bij zitten. Ik ben achter de bus aangefietst en kon, na drie haltes, de bus nét halen. Uitgeput en in één klap wakker zat ik in de bus. Blij en opgelucht, dat wel! Om mezelf op te vrolijken heb ik een heerlijke cappuccino voor mezelf gekocht toen ik op het station aankwam. Toen was mijn dag weer helemaal goed.

Klein geschenk, groot gebaar!

Zo zie je maar weer: een mens kan blij zijn met iets heel kleins. Ben je benieuwd naar andere manieren en producten om jezelf een beetje op te vrolijken? Hieronder vind je mijn top 5!

  1. Chocolade! Dit is voor mij en voor veel andere vrouwen de perfecte manier om onszelf op te vrolijken!
  2. Een beetje geluk. Geluk zit soms in een klein hoekje. Óf in een klein muntje! Want met deze mooie geluksmuntjes lacht het geluk je weer toe.
  3. Een dikke knuffel. Hoe fijn is het om een dikke knuffel te krijgen als alles even tegen lijkt te zitten?
  4. Lekker eten. Even lekker niet zelf koken maar je laten verwennen door heerlijk uiteten te gaan. Ja dat verdien je!
  5. Een heerlijk geurMet een lekker luchtje is mijn dag meestal weer helemaal goed.

Waarmee vrolijk jij jezelf op na zo’n verschrikkelijke baaldag?! Ik ben heel erg benieuwd! Laat in een reactie weten waar jij blij van wordt en lees hier meer over een wel heel speciaal cadeau voor jezelf! 

What do you think?

5 leukste fotolijsten van dit moment

Trouwen voor een dag, het kan!