in

Jouw eigen fotomozaïek!

Bij Moz-Art kun je een mooie fotomozaïek laten afdrukken. Dat is erg leuk voor bijvoorbeeld een huwelijk of afscheid! De mozaïek bestaat uit één grote foto, opgebouwd uit allemaal kleine foto’s. Het effect is erg leuk en het is ook nog eens een origineel en persoonlijk cadeau.

Mogelijkheden

Je kunt nu ook je fotomozaïek op forex of aluminium laten drukken! Ook kun je het bijvoorbeeld op canvasdoek laten zetten en zo zijn er nog meer opties. Je kunt ook zelf de maten kiezen. Als je niet weet welke foto’s je moet gebruiken of geen toegang tot hebt, maar toch graag een fotomozaïek geeft dan kun je ook een cadeaubon geven. Je hebt al een cadeaubon vanaf €25,- en deze is onbeperkt geldig.

Hoe werkt het?

Het maken van zo’n fotomozaïek gaat heel simpel in 3 stappen. Eerst upload je een foto die je als hoofdfoto wilt en dan de andere foto’s. Dan kun je het foto mozaïek gaan maken. Alles gaat online, dus hoef je geen software te downloaden! Op de site kun je ook je vrienden en familie uitnodigen, zodat zij kunnen meedoen aan het mozaïek als je het als een cadeau aan iemand wilt geven.

Wij schreven ook een review over onze ervaringen met Moz-art, want wij maakten een schitterend fotomozaiek maken van Mickey Mouse. Wat was dat leuk om te doen, moet je er wel even goed voor gaan zitten. Maar het resultaat was boven verwachting; ben jij benieuwd naar het resultaat?

Het bedrijf levert goede kwaliteit en geeft persoonlijke adviezen, er is ook een telefonische hulpdesk. Daarbij levert het bedrijf je bestelling binnen 5 werkdagen jouw bestelling en je betaald geen verzendkosten! Het bedrijf werkt zelfs samen met Tros, RTL4 en Rabobank. 

What do you think?

Super toffe kraammanden

Schoencadeautjes bij MegaGadgets