Een jubileum is een speciaal moment in ieders leven, een mijlpaal en een behaald succes en absoluut een bijzonder kado moment! Geen idee wat je bij een jubileum kunt geven? Lees dan snel verder!

Bij een jubileum hoort een kado of geschenk dat erbij past en op een bijpassende wijze wordt gegeven. Een 40-jarig huwelijk wordt natuurlijk groter gevierd dan een 12,5-jarig huwelijk. Wat natuurlijk niet weg neemt is dat het kado wel speciaal en origineel mag zijn! En hoe vier je een jubileum beter dan met een goede fles champagne? Nou, niet!

Gepersonaliseerde champagnefles

Verras iemand eens met een heerlijke fles champagne met eigen etiket! Kies uit ons grote assortiment champagnes en ontwerp eenvoudig je eigen etiket met je mooiste foto, logo en/of tekst. Dit unieke champagne cadeau wordt in een mooie cadeauverpakking geleverd, of kies voor een (luxe) kist. Maak het cadeau extra persoonlijk met een cadeaukaart.

Mini champagnepakket

Verras de jubilaris met dit prachtige champagnepakket. De glazen laat je graveren met een persoonlijke tekst en/of afbeelding. Laat hem of haar genieten uit de gepersonaliseerde champagneglazen van de heerlijke champagne. Het pakket bestaat uit 1 flesje mini champagne met een inhoud van 33 cl en 2 lovely small champagneglazen met een inhoud van 15 cl. Deze producten worden geleverd in een trendy houten verpakking van zwerfhout.  Een super leuk kado dus!

Choco champagnefles

Van deze fles champagne wordt je echt niet dronken. De fles is namelijk volledig van chocolade gemaakt in een heus chocoladeatelier. Gemaakt van de lekkere Callebaut chocolade en door jou versierd met je eigen foto, dus een uniek cadeau!