Kado’s voor Abraham

Wordt jouw vader, vriend of collega dan eindelijk officieel een Abraham? Zo’n speciale gelegenheid kan je niet voorbij laten gaan en daarom hebben wij op eenkadovoor.nl de leukste cadeaus voor dit speciale jubileum! Benieuwd wat we aanbieden? Neem dan zelf eens een kijkje op onze website, want er zal zeker iets leuks tussen zitten!

Abraham zien

Als iemand Abraham ziet, wil dat zeggen dat hij zijn 50ste verjaardag viert. Dat is toch een bijzondere dag, die gevierd moet worden met familie en vrienden. Vaak wordt er bij deze mijlpalen een feestje gegeven. Dit kan de jarige zelf regelen, maar een 50ste verjaardag is ook een mooi moment om iemand te verrassen met een surprise party.

Cadeau met leeftijd

Tegenwoordig kun je heel veel cadeaus personaliseren met een eigen tekst en/of een eigen afbeelding. Dat komt voor een verjaardag van Abraham 50 jaar mooi uit. Je kunt alles personaliseren met een eigen tekst en/of foto, waarbij duidelijk naar voren komt dat hij Abraham heeft gezien. Denk hierbij aan het personaliseren van een fles wijn of een fles bier. Maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, met het personaliseren van een knuffelbeer tot aan een douchegordijn.

Als je voor een foto kiest, kies dan bijvoorbeeld voor een foto van toen de jarige nog heel klein was. Succes verzekerd!