Heb jij iemand die je heel graag wil bedanken en wil je dit op een originele manier doen zodat zij het nooit zullen vergeten? Hier de leukste tips voor bedankt kado’s!

Er zijn verschillende redenen om iemand te willen bedanken. Zo kun je de juffrouw of meester van je kinderen bedanken na een geweldig schooljaar, of misschien wel je vrienden of vriendinnen voor het klussen in je nieuwe huis. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe je ze gaat bedanken, maar het leukste is een persoonlijke attentie! kado bedanken

Snoepblik met foto

 

Een echte zoetekauw verrassen met een persoonlijk kado? Maak dan nu zelf een uniek snoepblik met een persoonlijek wikkel! Behalve het maken van de wikkel kun je zelf ook nog kiezen uit verschillende soorten snoep.

Chocotelegram

 

De chocotelegram kan gezien worden als reep chocola met eigen tekst. Met kleine blokjes, voorzien van een letter, leesteken of symbool, kun je je eigen unieke reep chocola maken. Bedankjes waren nog nooit zo leuk om te geven en te krijgen!

Zeeptelegram

 

Wees origineel en schrijf jouw bericht in zeepjes! “Bedankt” van geurige zeepblokjes. Je kunt min. 3 en max. 15 letterzeepjes gebruiken. De zeepjes liggen op volgorde in een houten bakje om miscommunicatie te voorkomen! In het tekstveld hierboven kun je jouw bericht vermelden. De letterzeepjes zijn 2,5 cm in het vierkant. De telegrammen zijn in twee verschillende kleurtinten beschikbaar: stoere tinten met blauw, groen en oranje en lieve tinten met rood, geel en oranje.

Fruitmand – Exoten mix 

 

 

Een heerlijk fruitgeschenk met verrassende exoten die een basis zijn voor de meest diverse gerechten of gewoon lekker zijn als bijzonder tussendoortje. Verras iemand met deze originele fruitmand vol verse exotische lekkernijen. Dit fruitgeschenk is gevuld met o.a.: EAT ME mango EAT ME papaja EAT ME avocado cactusvijgen kokosnoot pitahaya sharonfruit granadilla passiefruit etc.