Oh, ik weet het nog goed; het moment dat ik eindelijk geslaagd was voor mijn rijbewijs! Daarvoor was ik al drie keer gezakt, dat scheelt misschien šŸ™‚ Slagen voor je rijbewijs is in ieder geval een mijlpaal; een daar hoort een leuk kado bij. Wij hebben wat kadotips voor je op een rij gezet!

Sleutelhanger

Een leuk kado’tjeĀ voor iemand die zijn of haar rijbewijs heeft gehaald; een leuke sleutelhanger! En vergis je daar niet in, want je hebt zoveel verschillende soorten en maten! Sleutelhangers van LEGO,een sleutelhanger aan een pen, of zelfsĀ sleutelhangers waar je geld in kunt bewaren! Handig, om daar altijd wat benzinegeld in te bewaren!

Veilig op weg

Als je je rijbewijs net hebt, dan vind je het misschien leuk om gelijk een road trip te maken! Super leuk inderdaad, maar je hebt wel gelijk met de regels van andere landen te maken. Zo is het in Belgie verplicht om een verbanddoos, gevarendriehoek, veiligheidsvestjes en brandblusser in de auto te hebben. En in Frankrijk ben je weer verplicht om een gevarendriehoek, veiligheidsvestjes, reservelampenslet en alcoholtester in je auto te hebben. Gaat jouw zoon of dochter dus een roadtrip maken; geef dan een veilig kado! Ā En ook al is niet alles verplicht in Nederland of Ā een ander land; sommige auto-artikelen zijn gewoon handig om in de auto te hebben.

Auto navigatie

Auto rijden is 1 ding, maar je moet ook de weg weten! En ok, een autonavigatie is geen garantie dat je nooit zult verdwalen; maar het rijdt toch wel een stuk prettiger.