Hiep hiep hoera, je kleintje wordt drie jaar! En dat betekent dat jij op zoek mag gaan naar een kado. Je kindje wordt zich nu waarschijnlijk duidelijk bewust van het verschil tussen jongetjes en meisjes, dus kies je natuurlijk voor meisjesachtige roze spulletjes.

Een step is een ontzettend leuk kado. Hiermee kunnen de kleintjes zelf meerijden als je met ze gaat wandelen of naar de winkel gaat. De Puky Step lovely pink is duidelijk voor kleine prinsesjes. Er zit zelfs een mooie roze bel op. Je stoere vent zal de oceaanblauwe Puky Step waarschijnlijk mooier vinden.

Drie jaar… de eerste voorzichtige metertjes op de fiets kunnen worden gemaakt! En dan bedoelen we natuurlijk niet bij mama achterop in het kinderzitje, maar op de eigen fiets. Voor meisjes vinden we deze gave Hello Kitty fiets echt helemaal het einde. De fiets is helemaal roze met witte bandjes en heel veel stickers van Hello Kitty. Ook zit er een mandje voorop, zodat de lievelingspop altijd mee kan overal naar toe. Ook de zijwieltjes zijn roze.

Gelukkig is er ook speelgoed waarbij het niet uitmaakt welke kleur het is of hoe oud je kinderen zijn. Een trampoline bijvoorbeeld, is geschikt voor alle kinderen. Deze kleine trampoline neemt weinig ruimte in beslag in huis of in de tuin en is al geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Maar we durven te wedden dat de oudere broers en zusjes ook graag lekker even mee willen springen.