in

Kado meisje 4 jaar

onze kadotips!

Ben je op zoek naar een kado voor een meisje van 4 jaar? Laat ons je helpen! Of het nu een kado voor jouw kleindochter of dochter die 4 jaar wordt, of dat je op zoek bent naar een kado’tje voor jouw zusje, nichtje of buurmeisje, wij hebben de leukste kadotips voor meisjes.

Naar school

Er breekt een nieuwe periode aan als je 4 wordt, je gaat naar de basisschool. Spannende tijden voor het kind (en zeker ook voor de ouders!). Het kan leuk zijn om een kado voor de basisschool te geven. Wat dacht je van een mooie rugzak of een vrolijke schoolbeker met lunchtrommel. Handig om mee naar school te nemen. Er is ook genoeg speelgoed wat meisjes van 4 voorbereid op de kleurschool, bijvoorbeeld Loco of een leerzame spelletjes.

Leerzame cadeaus

  1. Electro Basisschool Groep 1 & 2
  2. Voorleesboek ‘Hallo allemaal’
  3. Ik Leer Op Weg Naar Groep 1
  4. Squla flitsquiz groep 1 2 3 – Kaartspel

Tips om een cadeau te kopen

Als je een cadeau koopt, hou dan rekening met de periode dat zij jarig is. Is jouw dochter of kleindochter in de zomer jarig, dan doe je haar vast een groot plezier met bijvoorbeeld een mooie trampoline voor in de tuin, een stoere step of ander speelgoed waarmee je lekker buiten kunt spelen. Voor meisjes die in de winter jarig zijn, kun je kiezen voor speelgoed waar je binnen mee kunt spelen. Een spel voor de Nintendo DS of een andere spelcomputer. Verder is een mooi LEGO voor meisjes of SuperSand een superleuk kado voor meisjes. Als je op zoek bent naar een kado meisje 4 jaar voor de verjaardag van een vriendinnetje, nichtje of buurmeisje, dan is jouw budget waarschijnlijk wat lager. Kleine kado’tjes zoals stickers, tekenspullen en knutselspullen zijn altijd leuk voor meisjes. Ook spullen om te loomen of om zelf cake’jes te maken zijn vaak favoriet bij meisjes van 4. Hoofdrolspelers uit animatiefilms zijn ook erg populair, denk maar aan al het leuke speelgoed van Disney Prinsessen en Frozen. Vooral met Anna en Elsa zijn erg populair. Wat nu ook hot is; de Minions. Mocht je nog twijfelen over het cadeau voor een meisje van 4 jaar, kijk dan ook eens bij de kado’s voor meisjes van 5 jaar of kado meisjes 3 jaar.

What do you think?

Afscheidskado voor iemand die gaat emigreren

Op bezoek bij iemand in het ziekenhuis, dat kan niet met lege handen