Kleine meisjes worden groot en dat betekent dat ze ook grote kado’s willen krijgen. Oké een kado meisje 5 jaar hoeft niet levensgroot te zijn, maar met een simpele barbie kom je waarschijnlijk niet mee weg. Ga voor originele kado’s voor het meisje in kwestie. Als je goed nadenkt over de favoriete bezigheden van je dochter, nichtje, kleindochter of vriendin, dan kom je algauw bij haar favoriete tijdverdrijf: tekenen. De kleine Picasso kan zich helemaal uitleven op haar kunstwerk met een tekenset die je ook kan laten personaliseren met een leuke foto of tekst.

Schoolkado’s meisjes

Je meisje zit al een tijdje op school, maar schoolkado’s meisjes 5 jaar doen het altijd goed op verjaardagen. Geef haar bijvoorbeeld een vriendenboek kado waar zij al haar vriendinnetjes en vriendjes van school in kan later schrijven. Zorg dat jij de eerste bent die het boekje ingevuld heeft. Wil je liever een kant-en-klaar aandenken aan haar vrienden en jou geven, maak dan een online vriendenboek en verzamel de antwoorden van de vragen bij de ouders van de kinderen. Zo maak je haar blij en later denkt ze met een glimlach terug aan haar kado.

Speelgoed meisjes 5 jaar

Je kunt er vanuit gaan dat veel genodigden speelgoed meenemen voor de jarige. Ben jij ook op zoek naar speelgoed meisjes 5 jaar, denk dan out of the box: wat dacht je van wetenschappelijk speelgoed waarbij ze haar hersenen kan laten kraken. Zo kan zij ook haar passie ontdekken spelenderwijs. Weet je al dat je nichtje of (klein)dochter een echte waterrat is, dan kun je ook naar gepersonaliseerde kado’s meisjes 5 jaar kijken. Een zwemtas is een mooi kado voor haar en tegelijkertijd ook persoonlijk door haar naam te laten borduren. Meisjes zijn zoet. En daarmee ook dol op zoete lekkernijen als chocolade. Verras haar met een chocoladepizza of juist een voorraad aan snoep.