in

Kado meisje 7 jaar

Een 7-jarige is officieel geen kleuter meer. Je dochter, zusje, nichtje of kleindochter is nu voor het grootste deel erg zelfstandig. Ze helpt wel eens thuis nu voor het echt natuurlijk. Ze zit of wilt vast ook op sport of muziekles. Het belangrijkste voor een 7-jarige is talenten ontwikkelen.

Sport

In beweging blijven is erg belangrijk en goed voor het gezondheid van een kind. Veel kinderen van deze leeftijd zitten daarom ook op een sport zoals voetbal, tennis of zwemles. Goeie cadeautjes zijn daarom een leuke zwem tas of een sport tas. Een hoverball is een originele cadeau waarbij je thuis kan “voetballen” Dit is erg handig voor in de winter. Dan ben je namelijk ook tijdens de koudere dagen actief.

Lezen

Er zijn veel leuke boeken en tijdschriften voor kinderen van deze leeftijd. Misschien houd ze wel van hele spannende verhalen of van fantasie. Meestal is het leuker om een boek van een verhaal of film dat ze al kennen of eerder van hebben gehoord te lezen. Het verhaal van Dolfje het Weerwolfje is erg leuk, een abonnement op de tijdschriften van Donald Duck of een boek met eigen naam erop is een ideale cadeau.

Films

Met een film op kan je een kind lang stil houden, zo heb je ook even tijd voor jezelf. Ook dit jaar zijn er weer veel leuke kinder films uitgekomen die jouw meisje vast wel wilt zien. Zet haar met wat vriendinnen, poppen of knuffels op de bank, doe er een schaaltje met wat lekkere hapjes en drinken bij en je heb geen last van ze. Vooral tijdens de herfst en winter is dit een leuke manier om je kind bezig te houden.

What do you think?

Kado meisje 21 jaar

Kado meisje 4 jaar