Mouthtelephone2Zestien jaar is voor veel mensen een spannende leeftijd, weer een stukje dichterbij de 18 jarige leeftijd! Mijn neefje wordt over ongeveer een maand zestien jaar. Ik vind dat dat een echte leeftijd is waarbij je een origineel kado moet geven. Ik ben dus op internet gaan rondkijken naar een aantal kado’s. 

Ik weet in welke richting ik moet zoeken, hij houdt van de Rolling Stones en hij is soms erg zelfverzekerd.. Dat maakt het zoeken naar kado’s een stuk makkelijker. Ik heb al een aantal kado’s gevonden die erg bij hem zullen passen!

 

Rolling Stones Phone

Ik ga ervoor zorgen dat mijn neefje voortaan in stijl kan bellen met deze gave Rolling Stones telefoon! De telefoon is geheel in de vorm van het wereldberoemde Rolling Stones mond/tong logo. Wat zal hij er blij mee zijn! Op deze manier kan hij op een rockende manier bellen. Het is absoluut een must-have voor Rolling Stones fans, voor hem dus. Ik zelf vind het ook super gaaf. Ik hou van retro gadgets, dit is er ook één van. Ik weet ook zeker dat hij dit leuk zal vinden.

 

Spiegel

Mijn neefje is erg zelfverzekerd. Hij kan dan ook echt uren achter de spiegel staan om zichzelf te bekijken.. Wat een macho! Daarom dacht ik dat een spiegel in de vorm van een spetter ook een goed idee zou zijn; spetterspiegel. Een originele spiegel! “Wie is de mooiste spetter van het land?” Ik denk dat hij zeker niet meer zomaar van die spiegel vandaan zal komen.

 

Bevroren Bierglas bierglas

Het lijkt me ook leuk om een bevroren bierglas te geven. Hij houdt af en toe wel van een biertje, maar vind dat ze vaak nog kouder kunnen. Daarom is dit ook een perfect kado voor hem. De dubbele wand van de pul is gevuld met gel die snel bevriest. Zorg ervoor dat er een paar bierglazen in de vriezer klaarliggen en hij is altijd voorbereid op visite. Of het is natuurlijk voor hemzelf en zijn vrienden.

 

Liefs,
Dominique