0
Kadomeisje

Kado’s om nooit te vergeten

Sommige kado’s vergeet je nooit meer! En in positieve zin bedoel ik dan he. Het hoeven niet perse de duurste kado’s te zijn; vaak zijn het kado’tjes met een bijzondere betekenis of gekregen bij een bijzondere gelegenheid.

Eindexamenkado

Zo kreeg ik voor mijn eindexamen een tv voor op mijn kamer, zo super! Ik was 16 en het was echt niet zo vanzelfsprekend om een tv op je kamer te hebben. Ik had zelf ook gespaard en van dat geld kocht ik er ook nog een video recorder (ja, zo een waar je nog videobanden in moest doen, een dvd speler bestond nog niet ;)) bij, ik voelde mij echt de koning te rijk! Vanaf dat moment ‘deelde’ ik trouwens de kamer met mijn zusje, die ieder moment dat ik niet op mijn kamer was, tv wilde kijken! Een tv is misschien niet het meest romantische kado, maar wat heb ik er veel plezier van gehad!

21ste verjaardag

Toen ik 21 werd, kreeg ik een mooie gouden ketting van mijn ouders, lief he? Een mooie ketting die ik nog met veel plezier draag. Van mijn ouders kreeg ik ook mijn trouwjurk toen ik ging trouwen, een onvergetelijk kado natuurlijk! Ook kreeg ik de oorbellen die ik op mijn trouwdag aanhad en die draag ik ook nog met heel veel plezier. Het zijn ook mooie kado’s voor later; die leuk zijn om nog eens door te geven. Sieraden vind ik niet altijd een mooi kado, maar bij bijzondere momenten zijn ze wel heel speciaal!

Teigetje

Voor mijn eerst verjaardag met Leo heb ik ook een heel bijzonder cadeau gekregen. Ik was nogal gek op een knuffel, Teigetje die kan springen. En dat wist Leo wel, want iedere keer als we in de buurt van een speelgoedwinkel waren dan wilde ik er even heen en dan zette ik er een paar aan om snel weg te lopen! Ik kreeg Teigetje van hem, maar dat is nog niet alles! Hij had de handen van Teigetje zo bij elkaar gebonden, dat ze nog een klein doosje vast hielden. Een klein doosje van de juwelier, met een enkelbandje erin. Ook al zo’n lief cadeau! We waren toen nog maar een half jaar samen; dit kado vergeet ik nooit meer!