De maand november is echt een feestmaand bij eenkadovoor.nl, want niet alleen ik vier mijn verjaardag, ook twee van mijn collega’s worden een jaartje ouder. Leuk, want een verjaardag staat voor mij gelijk aan kado’s; ook als er een collega jarig is.

Cadeau voor collega

Het is wel een uitdaging om een leuk kado voor een collega te kopen. Deze jarige collega, Stefan, ken ik nog niet zo lang en hij is best, hoe zeg ik dat netjes, kieskeurig 🙂 Subtiel had hij al door laten schemeren dat kado’s die met zijn hobby te maken hebben (tafeltennis), niet echt gewaardeerd werden. Komt dat even mooi uit, want ik zou daar écht geen kado’s mee weten!

Maar waar zou ik hem dan wel een plezier mee doen, wat ook nog binnen mijn budget zou passen. Tijdens het snuffelen op mijn eigen website (dat zou ik echt vaker moeten doen J) kreeg ik eigenlijk vrij snel een idee; een mok van Greetz met de tekst ‘Stefan vind dit leuk’, voorzien van het enige echt Facebook handje. Een ideale combinatie voor een kado vond ik zo, want hij is gek op thee drinken en dat kan mooi in deze mok. Daarbij is hij niet zo gek op social media en met deze mok kan hij toch af en toe nog wat ‘liken’, had ik zo bedacht.

Makkelijk gemaakt

Zo gezegd, zo gedaan. Bij Greetz kies je de mok uit die je wilt geven, met de tekst die je wilt hebben, eventueel nog een klein kaartje erbij en, als je voor 20.00u besteld wordt het morgen al geleverd. Dat is nog eens handig voor al die mensen die zo laat zijn met bestellen J Tijdens het bestellen krijg je ook al een preview van hoe de beker met jouw eigen tekst eruit komt te zien. Handig en leuk.
De volgende dag was mijn mok er inderdaad, ruim op tijd voor de verjaardag van Stefan. Op de dag zelf (of eigenlijk een dag later, want hij was op zondag jarig) hebben wij zijn werkplek een beetje versiert, feestelijk toch? En toen Stefan rond 10 uur zijn heerlijke traktatie tevoorschijn toverde, hadden wij een mooi verjaardagskado voor hem. Gelukkig vond hij het ook een leuk kado en hij laat regelmatig zien wat hij ‘leuk vindt’ op de werkvloer!

 

Wil je ook een van jouw producten laten reviewen? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!