in , , , ,

Kado voor jezelf: José Eber krultang

Graag stel ik jullie voor aan José Eber, mijn nieuwe beste vriend. Niet de man zelf, nee, daar hoef ik niks van te hebben, geef mij maar zijn 19 mm dikke krultang. Een geschenk aan mezelf, bijna. Het product ligt in mijn winkelwagentje, klaar om naar zijn nieuwe eigenaar verscheept te worden.

Zaterdagavond. 20 uur. Ik hang aan de telefoon met mijn oudste vriendin – oud in de jaren dat ik haar ken. Het dilemma as usual: krullen of stijl haar. “Kom langs, dan kun je mijn krultang lenen. Je hebt er dagenlang krullen van.” Ja, dat heb ik eerder gehoord. Om maar niet te spreken over mijn eerdere ervaringen met haar die mijn vertrouwen geschaad hebben. Vorige keer, toen zij een nieuwe stijltang kocht en beloofde dat het niet schadelijk is voor je haar. De volgende dag zat ik bij de kapper.

Perfecte krullen

Niet alleen liefde maakt blind, maar ook vriendschap. Weer was ik, vol goede moed, onderweg naar haar. Daar lag ‘ie op een zwarte doos, het rode lichtje knipperde als een hint om opgepakt te worden. Een bemoedigend lachje van die vriendin deed mij een plukje haar pakken en de eerste krul te zetten. Een paar seconden later verschijnt een pijpenkrul, precies waar ik van hou. De rest van mijn bruine lokken waren binnen tien minuten omgetoverd van futloos naar levendig.

Bijzondere krultang

Twee dagen later zijn de krullen lichtjes uitgezakt maar alsnog perfect. De volle bos krullen zit er nog – de zwaarte van je haar daargelaten. Het bijzondere aan deze krultang is de keramische staaf zonder clip. Deze wordt gelijkmatig warm en krult je haar zonder het risico van verbranden. De negatieve ionen zorgen er weer voor dat je haar niet gaat pluizen of uitdroogt.

Aardig prijskaartje

Ja, mooier maken dan het is, kan niet altijd. Het prijskaartje dat aan de krultang hangt, is rond de 180 euro. Auw, dat doet pijn. Maar het is zijn geld dubbel en dwars waard. Misschien heeft de levenslange garantie wel een verzachtende werking op jou en je portemonnee. Bewaar je bon dus goed!

Betaalbare alternatieven

Het is heel begrijpelijk dat iemand zijn rib graag in zijn lijf wil houden en daardoor niet bijna tweehonderd euro uitgeeft aan een krultang. Geen zorgen, er zijn ook betaalbare opties. Zo heeft bol.com altijd een oplossing. De eerste krultang waar ik over te spreken ben, is de Remington Krultang Pearl Wand. Wil je zachte en losse krullen, dan heb je aan Remington een goeie. Door de kegelvormige krultang heeft een keramische coating met echte parelelementen waardoor het door je haar glijdt. Pluspunt: je kunt zelf de temperatuur regelen, waar je haar je dankbaar voor zal zijn. Kosten: 34,99 euro.

Heb je geen zin om met een handschoen in de weer te zijn, kies dan voor de Babyliss C332E krultang. Binnen enkele minuten is de krultang op temperatuur en kun je beginnen om die bos golvende lokken te creëren. De klep houdt de haren voor je vast zodat jij alleen de secondes moet tellen totdat je je pluk kunt uitrollen. Het mooiste aan de Babyliss krultang is toch echt de prijs: 31,99 euro! Vandaag bestellen betekent morgen de show stelen.

Image Credits: Bol.com.

What do you think?

volkswagenbus 3D

Review Volkswagen 3D puzzel

Jip en Janneke

Hoera! Jip en Janneke 25 jaar bij HEMA