in

Een kado voor je zakenrelaties? Nog steeds van deze tijd!

Ben je op zoek naar een cadeau voor je zakelijke relaties? Ga dan voor iets nuttigs. Mensen zitten niet te wachten op spullen die ze nooit gebruiken. Maar hoe bepaal je wat jouw klant nuttig vindt? En wat past bij jouw bedrijf? Vindt de klant jouw relatiegeschenk niet waardevol, dan belandt het direct in de prullenbak. En dat is niet wat je voor ogen hebt. Een relatiegeschenk uitzoeken, het is zo eenvoudig nog niet …

Goedkope relatiegeschenken bedrukken is een goed idee. Zo kun je iets meegeven dat klanten aan jou doen denken. Goedkope relatiegeschenken die ook nog eens nuttig zijn, zijn bijvoorbeeld bedrukte notitieboekjes of de altijd handige pen of kaartspel. Een mok met logo wordt ook niet snel in de prullenbak gegooid, evenals een duurzame waterfles, eventueel zelfs opvouwbaar. Het is maar net wat je met je bedrijf wilt uitstralen.

Groen cadeau

Wat ook veel mensen leuk vinden om te krijgen is iets voor in de tuin of op balkon. Je kunt zelfs een boom in cadeauverpakking weggeven. Uiteraard kan het ook kleiner, een boom is wellicht een wat groots cadeau. Wat dacht je van een zakje zaadjes voor Vergeet-mij-nietjes of een zakje tulpenbollen. Een aardbeienplantje waarvan de klant bij elke geoogste aardbei aan je denkt. Nog waardevoller is het als je de verpakking laat bedrukken met een persoonlijke boodschap.

Of hou het simpel

Natuurlijk is een cadeau voor je zakelijke relatie niet altijd nodig. Maar persoonlijke aandacht wordt enorm gewaardeerd. Je kunt bijvoorbeeld overwegen om een speciale kerstkaart te laten maken. Dit kost weinig tijd en geld en geeft mensen nog steeds een glimlach op het gezicht. Kerstkaarten krijg je immers niet meer in stapels binnen, tegenwoordig. Hoewel we dat jaren geleden niet hadden kunnen voorspellen, valt een eenvoudige kerstkaart tegenwoordig op. Kleine moeite, groot plezier.

What do you think?

Winnaars Nederlandse Spellenprijs 2019

Win een Intertoys cadeaubon tijdens de Sinterklaas bloghop!