Kennen jullie Kadopagina al? Het is echt een top site om een-dagje-uit cadeau weg te geven. Van High Tea workshops tot zelf race- en sportwagens besturen tot een Shopping Experience! Je kan kiezen uit de volgende onderwerpen: Avontuur, Beauty, Culinair, Romantisch en Verrassend. Dus als jij ooit een cadeau nodig hebt en je weet niet wat je moet hebben? Dan is deze site zeker een aanrader.

Ik heb twee hele bijzondere, originele en grappige dingen uitgekozen. Ik wist zelf niet dat dit tegenwoordig kan, maar het kan blijkbaar wel!

Lachmeditatie

Tijdens de lachmeditatie lach je zomaar, zonder reden. Zonder reden? Ja, gewoon omdat het heerlijk is om te lachen. Als je voluit lacht, stopt het denken vanzelf.

Een lachmeditatie bestaat uit drie onderdelen:

  • Losmaken van het lichaam door middel van rek- en strekoefeningen;
  • Lachen;
  • Stilte. Hierbij ben je volledig ontspannen waarbij u geniet van het moment, de rust en de ruimte.

De hersenen produceren tijden het lachen endorfine, ook wel het gelukshormoon genoemd. Een lachsessie is voor iedereen anders. De één krijgt er energie van en kan de hele wereld aan. De ander is juist heel ontspannen of één en al vrolijkheid. Het maakt niet uit wat voor effect de sessie heeft, het is een onvergetelijke avond vol plezier en ontspanning.

Boer of boerin

Eén dag boer of boerin spelen? Helemaal geweldig toch! ‘s Morgens vroeg wordt je verwacht op een boerderij in Oldehove, waar je je werkkleding voor deze dag krijgt. Vervolgens wordt u naar één van de boerenfamilies gebracht die hun stal zal openzetten om u een inboeringscursus te geven. Je zal deze dag het ultieme “Boer zoekt vrouw” gevoel krijgen. Sta oog in oog met een koe en steek de handen uit de mouwen op de boerderij.

Je kunt o.a. meehelpen met allerlei werkzaamheden zoals melken, dieren uit de wei halen, voeren en verzorgen, stal onderhoud en nog veel meer. Terug op de boerderij in Oldenhove kan je douchen en onder het genot van een drankje uitrusten van deze bijzondere dag!

Arrangement

  • Gebruik van werkkleiding en laarzen;
  • Inboeringsactiviteiten;
  • Tussen de inboeringsactiviteiten door een uitgebreid ontbijt;
  • Koffie/thee met een Groningse lekkernij;
  • Mogelijkheid tot douchen;
  • Drankje ter afsluiting.

Dit zijn twee hele leuke voorbeelden. Er is natuurlijk nog veel meer te doen. Een dagje uit weggeven is nog nooit zo leuk geweest! Neem snel een kijkje op de site voor nog veel meer andere leuke ervaringen.