Je zou het niet meteen zeggen, maar er zijn genoeg leuke kado’s te vinden die zijn gemaakt van hout! Daarom dacht wij bij eenkadovoor, waar geen leuke tips over houten cadeaus! Lees dus snel verder!

Groene vingers

Een leuk cadeau voor de mensen met groene vingers zijn deze B&B zaaibakjes. Met deze traditionele bakjes set krijgen de zaadjes een vliegende start en zullen ze goed en snel groeien. De bakjes zijn gemaakt van onbewerkt pijnboom hout om te voorkomen dat het groeiende voedsel wordt beïnvloed door slecht hout. Ook hebben deze bakjes een lattenbodem voor de drainage. De set bestaat uit 2 kleine bakjes en 1 grote. Bestel ze hier!

Houten keuken

Een leuk verjaardagscadeau voor kleine meisjes; een luxe bamboe/houten speelkeuken!  Deze stevige speelkeuken gemaakt van bamboe met twee kookplaten, meerdere draaiknoppen en een uitneembare metalen spoelbak. De keuken wordt geleverd met een pot en pan, pannenlap en divers kookgerei zodat de kinderen er meteen mee kunnen spelen! Je kan deze leuke speelkeuken bestellen bij PartyShopper via deze link.

 

Loop fiets

Het is tegenwoordig bijna onmisbaar in de opvoeding van het kind; een loop fietsje! Dit houten loopfietsje van Beeboo heeft zacht, doch sterke luchtbanden. Het fietsje zelf is gemaakt van hoogstaand, kwaliteit lindehout. Met deze loopfiets doen kinderen spelenderwijs hun eerste ervaringen op met het rijden op twee wielen. Erg leuk voor een verjaardag bijvoorbeeld!

 

Nog veel meer

We kunnen je natuurlijk nog veel meer tips geven over houten cadeaus, maar het leukste is om ze zelf te vinden. Bezoek daar eens eenkadovoor.nl, want daar hebben we tal van (houten) cadeaus! Daar zit vast en zeker iets leuks tussen! Veel shop plezier!