Het is altijd weer een eer om een Kerstpakket weg te geven aan je trouwe collega. Je weet hoeveel kerstpakketten je nodig hebt, je weet hoe de doos er uit moet komen te zien en je hebt de kaarten al geschreven. Nu de inhoud nog, maar wat zijn nou leuke dingen om in een Kerstpakket te stoppen? Hieronder staat jouw antwoord!

Kerstpakket

Probeer het kerstpakket zo neutraal mogelijk te houden of splitst het op in twee thema’s: vrouwen en mannen. Het is moeilijk om een kerstpakket te maken dat voor beide leuk is. Dit kun je doen door bijvoorbeeld allemaal lekkernijen in de doos te stoppen. Het allerleukste is natuurlijk om een écht vrouwenpakket te maken en een mannenpakket. Laten we beginnen met het vrouwenpakket. Wat stop je daar allemaal voor leuke accessoires , lekkernijen en hebbedingetjes in om zo je vrouwelijke collega extra te verrassen?

Kneipp badkamergeheimen geschenkverpakking

Een vrouw kun je zeker verrassen met één van de prachtige geschenkdozen van Kneipp. Heerlijke geuren waar iedere vrouw blij van wordt. De inhoud van de doos is als volgt: badbruistablet Lindebloesem, Massageolie Amandel, Badolie Wilde Roos, Douche Eucalyptus en Badschuim Lavendel. Een mooie grote doos die zeker niet kan ontbreken in een vrouwelijk Kerstpakket!

 

 Brise Candle Relaxing Zen

Een heerlijke geurkaars van Brise waar je echt van tot rust komt. Lekker ontspannend met de Candle Relazing Zen. De Brise kaarsen creëren een warme sfeer in elke kamer van uw huis. Elke geurkaars bevat een geurende olie geïnspireerd door de natuur. De kaarsen zitten in een mooi decoratief glazen potje en branden maar liefst 20 tot 30 uur. Ze zijn ook verkrijgbaar in vier andere heerlijke geuren; Anti Tabak, Apple & Cinnamon, I love You en Winter Berries.

 

Blond Amsterdam koffiemok

Doe bij dit verbluffende Kerstpakket een Blond Amsterdam koffiemok cadeau! Een fantastische kleurrijke mok die iedere vrouw doet verblijden. Deze roze minimok van Blond Amsterdam is onderdeel van het Even Bijkletsen servies. De opvallende, bonte kleuren kenmerken de ‘blonde kunst’ van de twee vriendinnen uit Amsterdam: een beetje naïef en erg vrolijk. De kleurrijke en vrolijke mok is van aardewerk en is geschikt voor de vaatwasmachine en magnetron. De roze beker heeft een diameter van 8 centimeter en een hoogte van 8,5 centimeter.

 

Lekkernijen

Nu heb je drie spectaculaire cadeaus voor in het vrouwen kerstpakket. Vul dit pakket op met wat lekkernijen zoals chocolade, wijn of knabbels. Nu we de vrouwen gehad hebben, gaan we verder met de mannen. Wat is nou leuk om in een mannen kerstpakket te stoppen? Onderstaande artikelen kunnen zeker niet ontbreken!

Paul Smith Men Mini Geschenkset

Verras de mannen met dit fantastische geschenkset! Een prachtig pakket met een heerlijke inhoud. De Paul Smith Men Mini Geschenkset bevat 2 eau the toilette, Paul Smith Men en Extreme. Een ideaal cadeau voor in een mannen kerstpakket!

 

DVD Cosmopolis

Wat is er nou leuker dan een échte mannendvd vol actie en avontuur. Deze film van Cosmopolis zal voor de mannen een échte avondvuller zijn. Eric Packer is een 28-jarige ‘golden boy’ die wordt rondgereden door de straten van Manhattan. Eric is op weg naar de oude kapper van zijn vader, waar hij zijn haar wil laten knippen. Hij heeft zojuist, als één van de grootste zakenmannen van Wall Street, zijn totale vermogen ingezet op de daling van de Japanse Yen. Dit blijkt een verkeerde beslissing te zijn. Terwijl de minuten wegtikken, stort zijn imperium langzaam in. Hij beseft dat hij daarmee zijn hele leven op het spel heeft gezet. Onderweg komt hij terecht in enkele bizarre situaties en verliest hij, overweldigd door de gebeurtenissen, langzaam de grip op de realiteit. Een super actiefilm die zeker niet mag ontbreken!

 

Royal Leerdam Cognacglas 25cl – Gilde – 6 stuks

Dit cognacglas maakt deel uit van de zeer beroemde Gilde glasserie en is een échte tijdloze klassieker. In 1936 ontwierp Andries Copier deze glasserie voor Royal Leerdam, ‘s lands beroemde glasfabriek, die al zeer vele prachtige, heldere vaatwasmachinebestendige drinkglazen van hoge kwaliteit heeft geproduceerd. Dit Gilde cognacglas kenmerkt zich door simpele elegantie, een universeel karakter, functionaliteit en was niet alleen in het verleden maar is nu nog steeds een graag geziene gast tijdens uw diner en maakt het natafelen des te aangenamer! Een ideaal cadeau voor in een mannen kerstpakket!