Je opa en oma spelen net als je ouders een grote rol in leven. Ze zijn er vanaf je geboorte tot het einde voor je. Daarom verdienen ze allebei wel een leuk cadeau.

Kado’s voor opa en oma

Boeket

Elke oma houd wel van een prachtige boeket met lekker ruikende bloemen. Dit pakket is gemixt met verschillende bloemen en kleuren. Het staat ook leuk als decoratie in oma’s woonkamer. Daar word ze vast en zeker meteen helemaal vrolijk van!

Wijn pakket

Ook opa en oma mogen nog genieten van af en toe een heerlijk glaasje wijn. Verras ze met deze wijn pakket inclusief twee gegraveerde glazen van Royal Leerdam! Laat een eigen of tekst erop graveren om het cadeau persoonlijk te maken. Zo maak je het wijnpakket helemaal uniek en geef je een verrassend en stijlvol wijn cadeau!

Portemonnee

Geef opa een mooie portemonnee cadeau, gemaakt van bruin leder. De portemonnee is ruim en heeft plek voor 8 kaart. Er is ook een extra grootte vak en een vakje speciaal voor de munten.

Sleutelhanger

Deze leuke sleutelhanger heeft de vorm van een hart. Je kan er een eigen leuke foto in laten zetten en je liefste tekst speciaal aan hun gericht. . Zo denkt opa en/of oma altijd aan je. Met dit klein cadeau maak je hun zeker wel blij. Ze raken vast nooit meer hun sleutels kwijt!

Ovenwanten

Bakt jou oma ook altijd de lekkerste gebakjes als je langs komt? Dan is deze set ovenwanten met eigen foto of tekst het perfecte cadeau. Je kan er ook een bijpassende schort bij nemen.