Kado’s voor vriendinnen

Vriendschappen zijn bijzonder, ze zijn er om te koesteren. Dat doe je natuurlijk met liefde en aandacht, maar koop soms ook gewoon eens kado’s voor vriendinnen! Een kleinigheidje, iets geks of verras haar met een dagje uit. Wij geven je de leukste cadeautips!

Iets met foto’s

Jullie BFF’s kennende gaan jullie regelmatig met elkaar op de foto en maakten jullie al selfies voordat het woord werd uitgevonden! Dan is het niet raar dat jullie heel veel foto’s samen hebben en hier kun je een heel mooi kado voor maken. Een fotoboekje met jullie leukste foto’s, een fotomozaiek , een fles wijn met jullie foto en ga zo maar door. Of wat dacht je van een leuke knuffel met jullie foto op het shirtje? Dan kunnen jullie ook knuffelen als jij er niet bent!

Dagje uit

Een dagje uit is altijd een leuk kado voor vriendinnen! Als jullie lekker shoppen in jullie favoriete stad, dan kun je haar natuurlijk trakteren op de lunch of een high tea. Of wat dacht je van een dagje sauna? Samen natuurlijk, want alleen is er niets aan. Het is ook leuk om samen een workshop te doen of misschien kunnen jullie wel samen een nachtje weg!

Gekke gadgets

Wat heb je tegenwoordig een leuke gadgets, ook voor vriendinnen! Wat dacht je van een leuke selfie mirror voor leuke selfies of een kaasmaakset, om samen kaas te maken. Willen jullie samen sportief zijn; heb je deze draadloze springtouw wel eens gezien? Daarmee kun je lekker actief bezig zijn en bijkletsen!

Avondje thuis

Je hoeft natuurlijk altijd echt weg om een leuke tijd te hebben, met vriendinnen kun je je thuis ook prima vermaken. Organiseer een filmavondje, met lekkere hapjes en drankjes. Of een spelletjesavond, dat zorgt ook gegarandeerd voor een super gezellige avond. Bijvoorbeeld met het nieuwe spel Bean Boozled, ken jij dat spel al?