Bij eenkadovoor kan je tal van cadeaus vinden voor verschillende mensen en gelegenheden. Zo ook voor jongens! Wat geef je nou aan een stoere jongen? Onze (mannelijke) redacteur Yaël geeft je enkele kadotips. Lees dus snel verder!

Toffe muts

Je kent het vast wel: oordopjes van je mp3-speler die niet goed onder je muts en in je oren blijven zitten. Dat is natuurlijk hartstikke vervelend, maar daar is nu een oplossing voor: de iMusic Muts. Deze heerlijke warme en hip gebreide muts is voorzien van ingebouwde speakers. De muts is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, grijs, zwart en bruin. Je kan ‘m gemakkelijk met de hand uitwassen wanneer je de speakers verwijderd. De muts is zowel met snoer als met Bluetooth verbinding.

Gitaristen gadget

Het is een gegeven dat in de muziek wereld zangers en gitaristen de meeste dames scoren (zie foto rechts). Het is ook een gegeven dat gitaristen geregeld hun plectra kwijt raken. Maar daar is nu de oplossing  voor; met de Pickmaster Plectrum Cutter kom je nooit meer zonder plectra te zitten! Met deze handige gadgets knip je zo een perfect gevormde plectrum uit je oude pinpas of AH bonuskaart. Ben je nieuwsgierig hoe deze Plectrum Cutter mij is bevallen? Klik dan hier voor de review ik er over geschreven heb. Een cadeau tip voor jarige gitaristen.

 

Sportief toiletteren

Je kent het wel; je moet heel nodig naar de wc. Zo nodig dat je zeker wel een tijdje op de pot zit. Dan is het handig om wat tijdvermaak te hebben. Bij Gadgethouse hebben ze daar de oplossing voor. Vanaf nu kan je, terwijl je een lekkere vlaai aan het draaien bent, gewoon vissen op het toilet. Ik maak geen grapje! Je krijgt bij dit leuke pakket een water gekleurde mat, een visnet, vier vissen, een vissenkom en een een “Do Not Disturb” bordje voor aan de deur! Ben je niet van het vissen, dan heb je ook het golf of basketbal alternatief. Klik hier om te zien welke jij het leukste vind!