Pubers staan in de groei van hun leven: er verandert nooit zoveel aan je lichaam als in je puberteit. Maar wat geef je zo’n onvoorspelbare jongen of dame nou cadeau? Wij geven je enkele tips. Lees dus snel verder!

Hoe overleef ik…

Wat is handiger dan tips om de puberteit te overleven? In de bekende reeks van Francine Oomen “Hoe overleef ik…” volg je Rosa door haar leven als dwarsliggende puber. In de boeken wordt er op een verhalende en leuke manier tips gegeven om de puberteit door te komen.

Als je bekend bent met de reeks dan weet je dat je sowieso een leuk boek in handen hebt en dat het lachen geblazen is.

Lekkerrr

Een iPad van echte chocolade! Deze iPad is er in 2 smaken: melk en wit. Jij maakt de iPad helemaal persoonlijk met je eigen ontwerp. Een leuke foto of een pakkende tekst? Geen probleem! Naast je eigen foto kun je ook gebruik maken van de echte iPad-iconen.

De iPad weegt ongeveer 450 gram en wordt gemaakt van heerlijke Callebaut chocolade.

Handig te besteden!

Weet je echt niet wat je een puberende tiener moet geven? Geef dan een cadeaubon van Bol.com! Daar zit voor ieder wat wils tussen. Je kan er terecht voor zowel boeken, make-up  en sportspulletjes als games, cd’s en dvd’s. Kortom er is voor zowel jongens als meiden wel iets leuks te vinden. Je hebt verschillende cadeaubonnen, voor ook nog eens verschillende gelegenheden.