Op zoek gaan naar een cadeau voor een vrouw is niet zo moeilijk. Cadeaus in overvloed zelfs! Toch geven wij je enkele kadotips waar je misschien niet zelf op was gekomen. Lees dus snel verder!

Heerlijk geniet in A’dam

Voor alle mannen die een bijzonder cadeau zoeken voor hun geliefde vriendin: een 4-gangen diner door de Amsterdamse grachten inclusief drankjes van Kadopagina. Tijdens dit uitje breng je een bezoek aan onze hoofdstad.  Om 18.30 uur word je welkom geheten aanboord en een halfuur later vertrek om twee lang te genieten van een exclusief All-in 4 gangen diner.  Een onvergetelijke avond is gegarandeerd. Tijdens de vaar kom je langs de meest sfeervolle plekjes van Amsterdam. Kortom: Een super diner met een romantische rondvaart… een culinaire en Amsterdamse beleving!

 

Cupcakes!

Deze overheerlijk kadoset is er om jou (of degene aan wie je het geeft) te helpen bij het maken van heerlijke cupcakes! In de box vind je een receptenboek waarmee je jouw bakkunsten kan uittesten. Naast dit boek vol bijzondere recepten zitten er ook nog papieren bakvormpjes  en een standaard bij zodat je gelijk aan de slag kunt. Probeer allerlei vormen en smaken, maak van elke cupcake een feestje! Een super leuk cadeau om te geven of om te gebruiken tijdens een high tea met je vriendinnen!

 

In de hoofdrol

Altijd al de hoofdrol willen hebben in een boek? Het kan bij YourSurprise. Daar kan je kiezen uit enkele boeken waar jij de hoofdrol (of degene aan wie je het kado geeft) in speelt. Erg leuk voor een verjaardag of voor moederdag! Bekijk hier welke (spannende) boeken YourSurprise allemaal voor je heeft!
Neem ook eens een kijkje op eenkadovoor.nl en laat je verrassen door de vele kado’s. Daar zal vast en zeker iets tussen zitten!