Jouw oude kalender hangt nu nog heel treurig en verlaten op zijn plek, maar nu is het om afscheid te nemen. Ook voor het jaar 2014 zijn er weer toffe producten en die vind je hier, bij eenkadovoor.nl!

Originele, persoonlijke kalender

Er is niets leuker dan een zelfgemaakte kalender, maar dat kan natuurlijk makkelijker. Met de grote wandkalender van Yoursurprise geef jij zelf een kalender vorm met jouw eigen foto’s, natuurlijk met groot gemak. Zo heb jij een originele, persoonlijke kalender om vrienden mee te verbazen!

Lachwekkende kalender

Het is weer 365 dagen rollen van het lachen met iedereen’s favoriete Disney-held, Donald Duck! Met deze toffe ‘Donald Duck-scheurkalender‘ zit je nooit zonder leuke grappen en raadsels. Kortom, een kalender voor ieder gezin die wat luchtigheid wil door het strakke leven heen.

Spiritueel kalender

In de druk van het dagelijks leven is het soms tijd je te laten inspireren. Dat kan, met de ‘spirituele scheurkalender 2014!‘ Deze tijdsplanner voorziet jou dagelijks van leuke weetjes van over de heel wereld, van elke geloven. Talloze mensen met inspirerende uitspraken komen aan bod, dus een motiverende kalender en dikke aanrader!

Kook kalender

Voor de gewone huisman of -vrouw die het leuk vindt elke dag een geweldig gerecht op tafel te zetten, raden wij de ‘elke dag een verstip‘ kalender aan. Deze kalender zit borden vol leuke, gezonde tips en recepten van 24kitchen-chef Bianca Janssen. Deze tijdsplanner heeft het thema ‘weten over eten’ en is dan ook gevuld met veel achtergrondinformatie, super interessant!

Leerzame kalender

Het leerzaamst van alle kalenders is de ‘geschiedeniskalender 2014‘, een product vol met boeiende vragen en antwoorden over de meest uiteenlopende onderwerpen die de geschiedenis rijk is, zoals de vaderlandse- maar ook Europese geschiedenis. Een leuke kalender voor ieder gezin dat het meeste uit een jaar wilt halen!