Lege tafels, een eenzaam computertje en in sommige gevallen nog een stoffige rekenmachine. Je telefoon staat ernaast en verder is er weinig om naar te kijken. BORING!! Heb jij ook een saai bureautje waar je de hele dag naar moet staren? Dan is jouw kantoortje wel toe aan een metamorfose. Megagadgets.nl is the place to be voor de leukste en handigste kantoorgadgets. De aller aller leukste kantoorgadgets heb ik natuurlijk voor je op een rij gezet:

Orbit Kenetic Mobile

Te lang achter je scherm zitten kan natuurlijk vervelen. Steeds opstaan is ook geen optie. Met de Orbit Kenetic Mobile kun je je ogen even de kost geven. De Orbit is op een fascinerende manier constant in beweging en heeft prachtige kleuren waardoor je even afgeleid bent van je saaie kantooromgeving. Niet te lang staren hoor, want voor je het weet is de dag alweer voorbij! Een leuk cadeautje voor je lievelingscollegaatje.

USB Cup Warmer

Heb je dat ook zo vaak? Heb je net een heerlijk kopje thee of koffie gehaald en nog voor je een slok hebt kunnen nemen is de inhoud alweer afgekoeld. Met de USB Cup Warmer is dit geen probleem meer! De USB Cup Warmer is een warmhoudplaatje die je aan je computer of laptop aansluit. Door de aansluiting met de kabel blijft je kopje heerlijk warm. Met een diameter van 7.5 cm past elke mok op de plaat. Bovendien kun je dankzij de meerdere USB-ingangen je telefoon nog opladen ook!

World Map Sticker

Voor de reizigers onder ons is er een ideale manier om de saaie muren in je kantoortje of thuis op te fleuren. Moet je vaak reizen en weet je niet waar je al je herinneringen of plaatsen bij moet houden? Dan is de World Map Sticker perfect! De World Map Sticker is een sticker in de vorm van een wereldkaart. Je hebt de keuze tussen een wereldkaart waarin je met pins aan kan geven waar je bent geweest, of een zwarte kaart die kan worden beschreven met krijt. Deze Chalk World Map Sticker wordt met vier gekleurde krijtjes geleverd, zodat je al je leuke en te gekke momenten, in de landen waar je bent geweest, op je kaart kunt schrijven.

Mug Boss

Ken jij iemand op kantoor die zijn of haar mok als pennenbakje gebruikt? Dan heeft Megagadget.nl de ideale oplossing: de Mug Boss. Met de gereedschapsriem voor je kopje kun je al je kantoorprullaria kwijt. Alles heeft zijn eigen plekje en is dus gemakkelijk terug te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het erin kwijt. De riem past om elke standaard mok heen en kan je dus aan iedereen cadeau geven.

2 in 1 lunchbox met bestek

Ken jij die ene collega die altijd op zoek is naar een bordje en bestek op het werk met de lunch. Elke dag op zoek naar een mesje of een vork voor haar salade? Nou, dan kun je deze collega heel erg blij maken. Deze 2 in 1 lunchbox van Cosy&Trendy heeft een ingebouwd bestekbakje waardoor je altijd je bestek bij je hebt. De box bestaat uit een witte en een gekleurde box die apart mee ten nemen zijn. Onder de deksel zit het bestek.