Dol op gadgets? De Kerstman blijkbaar ook, want die vormen een paar van de allerleukste cadeaus. Tijd dus om de vijf tofste Kerst gadgets op een rij te zetten!

I like Santa

 

Bij deze eerste gadget spreken wij uit ervaring hoe leuk dit product is, want eenkadovoor gebruikt hem zelf. Ken jij iemand die gek is op social media of ben jij op zoek naar een geweldige overwinningsprijs voor een bedrijfswedstrijd, koop dan een Facebook ‘I Like’ handschoen!

Een beetje zonneschijn

 

De donkere, koude wintermaanden komen er aan en dan kan je wel wat licht en zonneschijn gebruiken. Vergeet kaarsjes, de geweldige Sun Jar wekt energie op door zonnestralen te vangen, dus het is een groen product. Deze lamp is dé sfeerbepaler die jij in huis wilt hebben!

Creatieve oplossing

 

Ga je naar een verkleedfeestje en wil jij een echte ‘bad ass’ look of vindt je jouw zoon nog een beetje te jong voor tattoo’s? De tattoo sleeves bieden een creatieve oplossing! De tattoo sleeves zijn een soort mouwen die je over jouw arm heen trekt.Niet te onderscheiden van echte tattoo’s!

Touchscreen handschoenen

 

Speciaal voor de koude wintermaanden, dé handschoenen die een touch screen kunnen bedienen! Met deze gadget kan jij zowel je handen warm houden als jouw mobiele telefoon beheren. Zo blijf jij altijd bereikbaar!

Goede eigenschap

Je kent het wel: “zit niet zo te kluiven!” of “bah, dat potlood hoef ik niet!” Bijt jij zo vaak op jouw pennen en potloden dat niemand anders ze meer wilt gebruiken? Maak van deze slechte eigenschap een goede eigenschap met de lolly pen! Met de heerlijke lolly in de achterkant van de pen zijn gekloven achterzijdes nu verleden tijd.