in

Kerst gadgets!

We zitten alweer in de tweede week van december en de kerstsfeer heerst weer volop. Kerstversiering, kerstliedjes, maar natuurlijk ook kerstshoppen! Heb jij de perfecte sokken al gevonden voor je oom, dat spannende boek voor je vader of dat lekkere geurtje voor je moeder? Of ben je nog druk aan het uitzoeken wat voor cadeautje je dit jaar kan geven? Je hebt er vaak al een dagtaak aan om de leukste, grappigste en mooiste presentjes te vinden. We zetten daarom graag de leukste gadgets op een rij. Past in elk budget en onder elke kerstboom!

Ibed

Decembrrrr, oftewel: het is koud! Deze Ibed is ideaal voor mensen die de wintermaanden het liefst zoveel mogelijk onder de dekens doorbrengen. De Ibed is een ondersteunend tafeltje voor op schoot, waarmee je van een maaltijd kan genieten zonder je ogen van je tablet af te houden. Ideaal om ‘s ochtends nog rustig in bed je krantje op de iPad te lezen en te ontbijten. Moet je alleen wel nog even naar de keuken lopen voor je kop koffie en ontbijt, om vervolgens zo snel mogelijk weer onder de warme dekens te duiken.

Mokverwarmer

Er is niks beters om je dag te beginnen met een warme kop koffie of thee. Maar tijdens de koude winterdagen wil je drankje nog wel eens snel afkoelen. Oplossing: deze onderzetter verwarmt jouw mok gemakkelijk door middel van een USB-aansluiting. Zolang je hem aan laat staan, blijft je drankje dus lekker warm. Handig, maar daarnaast ziet de onderzetter er ook nog eens heel leuk uit, want het heeft namelijk de vorm van een koekje!

Kraswereldkaart

Een stempel op je paspoort is niet alleen een beloning voor het uren wachten bij de paspoortcontrole. Nee, het is ook meteen een herinnering. Dit cadeau is dan ook ideaal voor de wereldreizigers onder ons die graag aan iedereen willen laten zien waar ze op reis zijn geweest! Kras eenvoudig alle bestemmingen weg die je ooit bezocht hebt voor een mooi (kleurrijk) overzicht van al je reizen. Meteen een voornemen voor het nieuwe jaar: kras drie bestemmingen weg!

Zelftellende spaarpot

December is gezellig, maar tegelijkertijd voor veel mensen een dure maand. Veel mensen beginnen het nieuwe jaar dan ook met het voornemen om (meer) te gaan sparen. Met deze zelftellende spaarpot weet je altijd hoeveel geld je in je spaarpot hebt zitten. Door het display kun je nu heel gemakkelijk aflezen of je je spaardoel al bereikt hebt. Ook leuk voor kinderen

 

Heb jij al een kerstcadeautje gevonden?

What do you think?

One Comment

Loading…

0

Webshop van de week; The Best Box

Review: Vriendenboeken.nl (deel 1)