in , ,

Kerst in jouw brievenbus!

De Sint is weer naar Spanje, de Kerstman is onderweg! Over een paar weken is het alweer zover: met het hele gezin onder de kerstboom. Het leukste van kerst is misschien wel het versieren van je huis. Hoe kan dat beter dan met de leukste kerstkaarten? De meest originele kaarten vind je op Greetz! Verras een ander –of jezelf-  met een persoonlijke of grappige kaart van Greetz.

Driving home for christmas

Wie kent het nummer niet? Driving home for christmas… Zodra je deze kaart van Blond in je brievenbus ziet zitten, zit het nummer in je hoofd. De vrolijke, kleurrijke collectie van Blond-Amsterdam biedt voor elke gelegenheid een geschikte kaart en kenmerkt zich door typische grappige Blond illustraties van bijvoorbeeld de herkenbare meisjes, die ook op deze kaart staan.

 

Een vrolijke kerst met Babette Harms

De leuke tekeningen van Babette Harms maken iedereen vrolijk. De tekeningetjes op deze kaarten zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De Babette Harms kaarten kenmerken zich door de kleurrijke, vrolijke en vooral kinderlijke tekeningen. Deze kaart is een welkome verrassing tussen alle standaard en saaie kerstkaarten! Het fijne is dat er naast een kerstwens ook een nieuwjaarswens op staat. Zo ben je met één kaart helemaal klaar.

 

Voor de creatieveling

Als een kerstkaart met een simpele tekst en afbeelding voor jou niet genoeg is, kun je je creativiteit kwijt met deze fotokaarten. Maak je kerstwens speciaal door een door jou uitgezochte foto op een kaart af te laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke familiefoto in kerstsfeer of zet je huisdier op de foto met een feestelijke outfit. Gegarandeerd een lach als de ontvanger ‘m uit zijn/haar brievenbus vist!

 

Op het nippertje

Als je laat bent met het maken van een kaart, maakt dat niets uit. Bij Greetz kun je namelijk tot tien uur ’s avonds een kaart versturen, dan is ‘ie de volgende dag nog in huis. Als je er een leuke envelop bij wil, kan dat ook. Komt het de volgende dag niet uit? Geen probleem. Je kunt zelf kiezen voor de bezorgdatum die je wil. Laat de saaie kerstkaarten uit de winkel maar liggen en ga voor originaliteit met Greetz!

What do you think?

REVIEW: Gepersonaliseerde kerstbal van YourSurprise

Vijf toffe Kerst gadgets!