De decembermaand vind ik echt een feestje. Veel mensen hebben er een hekel aan, want ze vinden veel dingen ‘een verplichting’. Dat kan ik begrijpen. Sinterklaas, kerst en Oud en Nieuw, dit zijn dagen waarop mensen het ‘leuk’ moeten hebben. Tenminste daar gaan mensen vanuit. Dat kan mensen tegen gaan staan. Mij gaat dat echt niet tegen staan, ik hou er juist van.
Sinterklaas is alweer een tijdje het land uit. En de kerst komt er bijna aan, volgende week is het alweer kerstavond wat gaat de tijd toch ontzettend hard!

Snowboarden

December is de maand van gezelligheid en dat vind je ook terug op straat. Je ziet dat steden versiert zijn met kerstlichtjes, grote kerstbomen en kerstmarkten. Tot nu toe is Antwerpen mijn favoriet, wil nog ontzettend graag een keer naar Dusseldorf, dat schijnt ook, je van het, te zijn op kerstmarkt gebied.
Dit jaar vier ik kerst voor de vierde keer in de sneeuw. Echt heerlijk, vanmiddag heb ik even mijn snowboard-spullen bij elkaar gezocht. Zodat ik dit niet op het laatste moment hoef te doen! Al weken kijk ik zo uit naar het moment waarop we de auto instappen op weg naar Oostenrijk. En dat moment is aankomende vrijdagnacht. Op zich ben ik altijd wel voor om op vakantie te gaan of weekendjes weg. Maar dit keer ben ik er echt, maar dan ook echt aan toe. Soms hoor je mensen zeggen: ‘’Dit jaar duurt echt even iets te lang’’, nou dat geldt eigenlijk ook voor mij. Kan niet wachten op 2013, nieuw jaar, nieuwe kansen.
Eerst geniet ik nog wel van de leuke dingen van de decembermaand.

Wintersport of juist een stedentrip

Volgende week rond dit tijdstip zit ik waarschijnlijk aan de ‘jager-thee’’, jagermeister met thee voor de mensen die het niet kennen. Een heerlijk drankje om te drinken na een dagje snowboarden. Serieus ik word nu helemaal blij van binnen terwijl ik dit op schrijf en hier dus aan denk. Snowboarden is zo fijn en leuk. Met je board de berg af, hopelijk het zonnetje in je gezicht, de sneeuw die je hoort kraken onder je board, gezelligheid met de mensen die mij dierbaar zijn. OH MY GOD, ik kan niet wachten!!! Nu ga ik toevallig op wintersport, maar er zullen ook veel mensen zijn die misschien met de kerst naar een toffe stad gaan. Zoals Parijs, Londen, Berlijn enzovoort. Ook hartstikke tof natuurlijk, of misschien zit je er niet met de kerstdagen maar heb je er voor gekozen om Oud & Nieuw te gaan vieren in een andere stad of land. Ontzettend genieten toch.

Aanbiedingen

Zelf kan ik uren rond kijken op reissites. Het liefst zoek ik naar mooie aanbiedingen. Nu zag ik dat Hotelspecials echt hele mooie aanbiedingen heeft. Denk je er misschien nog over na om met je geliefde aan de kerstverplichtingen hier thuis te ontsnappen? Dan heeft Hotelspecials mooie aanbiedingen voor hotels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg. Ik wens iedereen hele mooie kerstdagen met heel veel liefde, plezier, eten en gezelligheid.

‘’Choose the one you always wanted to kiss. Drag him under the mistletoe and enjoy Christmas kissing’’

Veel liefs Aniek.

Met dank aan Aniek
Blogger – writing with red lips – dreamer – hopeless romantic – in love with interior – friend – family- lover.