in ,

Kerstcadeaus voor de fotoliefhebber

Foto’s leggen de mooiste herinneringen vast.  Wij van eenkadovoor vinden foto’s altijd leuk en we zijn daarom op zoek gegaan naar leuke foto gerelateerde gadgets die je cadeau kan doen. Lees verder wat wij vonden!

Monopod

Maak zelf de mooiste foto’s met de Monopod! Dit statief is ontzettend handig, je kan het echt overal mee naartoe nemen! De Monopod is uit te schuiven en is licht van gewicht waardoor hij makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Bovenop is er een universeel schroefsysteem waar vrijwel elke camera op past. Ben je in je eentje en wil je een foto van jezelf maken, dan is het zelf nog handiger! Met de Monopod hoef  je niet aan omstanders te vragen of ze even een fototje van je willen maken! Deze handige gadgets is de ideale accessoire voor alle fotografie liefhebbers!

 

Kertsbal

Kerstballen zijn een mooie decoratie voor in de boom, maar met deze mooie, glanzende kerstballen met een eigen foto of tekst maak je de boom nog mooier! Met deze unieke kerstballen breng je jouw huis zeker weten in de kerstsfeer! YourSurprise biedt de keuze uit glinsterend goud, zilver of kerstrode kerstballen!  Ontwerpen  gaat simpel en snel! Een prachtig cadeau, wat een extra persoonlijke tint geeft aan een gezellige kerst!

 

Lock of Lovers

Ken je de Pont des Arts in Parijs: de brug waar verliefde koppels een slotje aan hangen en het sleuteltje in de Seine gooien? Daarop is de Lock of Love fotolijst van Orange Dutch Design geïnspireerd.De Lock of Love fotolijst bestaat uit twee witte lijstjes en wordt geleverd met een hangslot en sleuteltjes. Zo kan je beide lijsten met elkaar verbinden, als teken van jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Een leuk cadeau voor mensen die gaan trouwen of samenwonen.
Tip van ons: mocht het ooit uitgaan, gooi het lijstje dan niet weg, maar haal de foto van die vreselijke ex er gewoon uit 😉

What do you think?

Cadeaubon; Hot or Not?

Top 5: Leuke kerstcadeaus voor vrouwen!