Kerst staat om de hoek. Tijd dus om jouw geliefde of goede vriendin te verwennen met een té gek Kerstcadeau! Eenkadovoor weet vijf cadeaus waarmee je kan thuiskomen!

Misdaadjournaliste Dicte

Voor misdaadliefhebbers is de Deense serie ‘Dicte’ een echte aanrader. Dicte Svendsen verhuisd naar haar geboortestad Aarhus na een scheiding. Daar vindt zij een baan als misdaadjournaliste en wordt succesvol in het vlug oplossen van zaken. Zaken die politieteams nog niet achterhaald hebben . Op de achtergrond probeert zij haar privéleven recht te zetten.

Veilig spullen vervoeren

Het beste cadeau is lekker praktisch, zoals een fietsmand! Met deze mand kan iemand veilig spullen vervoeren, want het heeft een deksel met afsluiting. Tijd dus om weer meer de fiets te pakken in de lente!

Dertig-en-nog-iets

Bridget Jones is een fictief personage die wij allemaal kennen. Veel vrouwen konden zich vinden in de dertig-en-nog-iets oude dame en deel drie in de boekenreeks moet je dan ook niet missen! In ‘Bridget Jones: Mad About the Boy‘, is Jones een stuk ouder en dat brengt nieuwe problemen mee. Als je niet te gehecht bent aan de oude Jones is dit hét boek waar je naar zoekt! 

Tien cadeaus tegelijkertijd

Voor onze vierde tip raden wij niet één kado aan, maar tien tegelijkertijd. Als jouw vriendin net een nieuwe keuken heeft of je weet dat ze nodig iets vervangen moet hebben in dit zeker een aanrader!

Gezelschapsspellen

Is jouw beste vriendin dol op gezelschapsspellen en heeft zij een grote groep vrienden waar zij veel mee optrekt, dan is ‘Weerwolven van Wakkerdam‘ iets voor haar. Dit spel, dat vanaf acht personen kan worden gespeeld, is dé finishing touch bij elke avond. Overleef in een dorp geteisterd door weerwolven of ga zelf op jacht!