Verlichting, familie, eten en de kerstboom maken de sfeer heel erg gezellig tijdens Kerst. Maar kerstcd’s die je keihard draait tijdens de gezellige dagen maken het helemaal af. Een kerstcd is een spetterend kado voor onder de kerstboom en voor in de cd-speler! Geen idee wat je dit jaar onder de boom moet leggen? Geen zorgen, een kerstcd is altijd een goed kerstkado.

100x Kerst

Een kerstkado voor iemand die helemaal gek is op kerst liedjes of omdat je kerst nog gezelliger wilt maken? Dan is het nieuwste deel van de 5cd-box ‘100x Kerst’ het volmaakte kado voor onder de boom. Alle bekende kersthits van vroeger en nu staan op de cd’s, wat een feest! Er zijn veel verschillende genres; van pop, rock en soul tot rap en het levenslied. Zo vind je bijvoorbeeld Mariah Carey, Marco Borsato en Justin Bieber terug op ‘100x Kerst’. De ideale kerstcd’s als kado voor de gezelligste periode van het jaar is zeker een aanrader!

All I want for Christmas

De titel van de cd, All I want for Christmas, zegt het zelf al, Mariah Carey is zeker te vinden op deze cd! Het is een 5cd box die bestaat uit de 100 aller grootste Kersthits die ooit zijn gemaakt. Je kunt er onder anderen Mariah Carey, Wham!, John Lennon en Coldplay op vinden. Deze cd is zeker een must have voor iedereen die altijd luid mee schreeuwt met de kerstliedjes. De box met de 100 aller grootste Kersthits is de mooiste kerstcd voor onder de boom.

Christmas (Deluxe Special Edition)

Ken jij iemand die helemaal gek is van Michael Buble? Dan is de Christmas (Deluxe Special Edition) een te gek kerstkado! Vorig jaar stond dit album een aantal weken op #1. Hij heeft besloten om er een nieuwere versie van te maken. De nieuwe versie bevat vier nieuwe tracks waaronder Winter Wonerland en Frosty the Snowman. Een tof kerstkado voor jezelf of voor een ander!