De kerstdagen staan zo goed als voor de deur! In dit tijdperk waar het internet veel van het postverkeer heeft overgenomen zou je denken dat kerstkaarten niet meer van deze tijd zijn, maar niets is minder waar. Met de kaarten van Greetz heb je super leuke en hippe kaarten in je hand!

Bij Greetz heb je de keuze uit een collectie van ruim 10.000 kaarten.  Je kan de kaarten vaak zelf ontwerpen met je eigen tekst en vormgeving. Ook kan je eigen foto’s laten bedrukken op de kaarten, waardoor ze nog persoonlijker worden! Leuk voor zomaar natuurlijk, maar tijdens de Kerstdagen een tikkie gezelliger!

Ook qua kerstkaarten heeft Greetz een ruim assortiment. Voor Kerstmis zijn er alleen al meer dan 1500 kaarten te vinden, allemaal met hun eigen unieke ontwerp. Van zelf ontworpen kaarten tot sfeervolle kerstkaarten en leuke cartoons, de keuze is ruim. Dus neem gerust eens een kijkje hier en stuur eens een leuk kaartje naar je familie en vrienden!

 

Naast kaarten heeft Greetz ruim aanbod van cadeaus. Van speelgoed tot boeken, van ballonnen tot wijn, Greetz heeft het allemaal. En je kan de meeste van deze cadeaus laten specialiseren, waardoor ze nog leuker worden om te geven! Neem dus eens gerust een kijkje in de gezellig webshop van deze eigentijdse winkel!