Ho Ho Ho.. Het is nu toch echt aftellen naar kerst! De kerstboom wordt opgezet, er komen mooie lichtjes en de kinderen mogen de kerstboom weer mooi versieren met kerstballen. Maar de grote vraag is natuurlijk: wat gaat de Kerstman onder de kerstboom leggen?

Speelgoed, speelgoed en nog ‘s speelgoed. Kinderen kunnen daar nooit genoeg van krijgen. Hieronder worden 5 kado’s voor jongens omschreven.

 

1. Hot Wheels Turbo Garage Speelset;
De Turbo Garage Speelset van Hot Wheels is een garage als geen ander. De auto’s rijden de parkeerhelling op en worden door een bijzonder, roterende lift op de juiste plek afgezet! Is de auto klaar? Dan zijn er twee manieren om de garage te verlaten. Je kan ervoor kiezen de auto te laten wassen in de waserette en langs de benzinepomp te rijden of je neemt de lift en rijd in één keer via de hellingsbaan naar beneden. Een top kado waar de jongens zich urenlang mee kunnen vermaken!

2. Cars 2-in-1-Puzzel;
Dubbel plezier met Cars!! Lekker lang puzzelplezier met de helden van Cars. Het zijn maar liefst twee puzzels van 48 stukjes die in deze 2-in-1-puzzel Cars zitten. Een leuke puzzel voor de jongens! Urenlang speelplezier is gegarandeerd. De puzzels zijn geschikt vanaf de leeftijd van 5 jaar.

3. LEGO City: passagierstrein;
Iedereen instappen! De nieuwe hogesnelheidstrein staat klaar om de passagiers te laten in- of uitstappen op het station van LEGO City. Met de nieuwe infrarode afstandbediening met acht kanalen en zeven snelheden kun je maar liefst acht treinen tegelijk over de buigzame rails naar het station sturen.

4. Playmobil Openluchtzwembad Met Glijbaan;
Lekker zwemmen in dit Playmobil openluchtzwembad. Het Playmobil zwembad kan je vullen met water en de douche werkt echt! Het is voorzien van veel Playmobil accessoires zoals bijvoorbeeld een zonneterras, een vader- en moederfiguur en drie kinderfigueren.

5. Fisher-Price Thomas: Hiro;
Speel de avonturen van Thomas de stoomlocomotief en zijn vriendjes na met deze schitterende set van Fisher-Price. Hiro was de eerste stoomlocomotief op het eiland Sodro en stond oorspronkelijk bekend als de ‘’Meester van de Spoorweg’’. Hiro is een van de oudste en sterkste locomotieven op het eiland!