Zodra Sinterklaas ons land weer uit is zijn de kinderen hem alweer vergeten, want de Kerstman komt eraan. Dat betekent nog meer kado’s! De meisjes verwachten natuurlijk weer leuke prinsessen, roze en barbie kado’s. Een top 5 is gemaakt over kerstkado’s voor meisjes!

1. Barbie Kleur & Design Salon;
Laat Barbie plaatsnemen op de kappersstoel in jouw Kleur & Design salon. Haar lange, blonde haar is perfect om jouw creativiteit op los te laten. Barbie is altijd in voor een uitdaging. Met de kleurensprays, sjablonen en andere haaraccesoires kun jij je volledig uitleven en de allermooiste kapsels ontwerpen. Ben je klaar en is het toch niet wat je wilde? Geen probleem, je kan Barbie’s haar gewoon uitwassen en opnieuw beginnen.

2. Playmobil Prinsessenkasteel;
Het Playmobil Prinsessenkasteel heeft een grote brede trap en heel veel kamers! In de grote toren bevindt zich de geheime kamer, waarin de juwelen worden bewaard. Het Playmobil Prinsessenkasteel bevat ook een diadeem, armband en ring voor de eigenares van het kasteel.

3. Hello Kitty Car 6 Volt;
Wist je dat je tegenwoordig op hele vroege leeftijd kunt beginnen met auto rijden? Grapje. Deze schattige Hello Kitty auto kan voor en achteruit rijden door middel van een schakelaar. Door de grote plastic wielen is hij er stabiel. De auto heeft een 6 volt accu en gaat ongeveer 3 km per uur.

4. Barbie 2 zussen met fiets;
Skipper en Shelly genieten met volle teugen van het mooi weer en maken een lange fietstocht met de tandem. De pedalen kunnen echt draaien en de zusjes kunnen echte fiets bewegingen maken. Skipper draagt een hoppe blauwe jurk die perfecht matcht met haar fiets. Ook Shelly ziet er prachtig uit met haar jurkje en bijpassende helm. Trek eropuit met deze leuke set met Skipper en Shelly.

5. Littlest Petshop bewegende pluche;
Lekker knuffelen en spelen met dit bewegende pluche Littles Pet Shop diertje! Deze diertjes zijn ontzetten vrolijk. Wanneer je op het ruggetje van jouw dier drukt, knikt het zijn bolletje en gaat het staartje kwispelen. Er zijn verschillende diertje verkrijgbaar waaronder een schattige muis, een pluizig konijntje en een onweerstaanbare King Charles Spaniël.