in , ,

Favoriete kerstcadeaus voor vrouwen

Aan V&D heb ik goede herinneringen. Toen ik 17 was ben ik daar begonnen als DoZa (donderdag/zaterdaghulp) en toen ik klaar was met mijn secretaresseopleiding ben ik op het hoofdkantoor van V&D gaan werken. Een geweldige tijd heb ik daar gehad, dus ik weet dat ze er ook leuke spullen verkopen. Onderstaand staan mijn favoriete kerstkado’s voor de vrouw. Ik sta te trappelen om leuke cadeaus in te slaan voor mijn moeder, zusje, vriendin of collega.

 

Warm de nacht in

Ik begon mijn carrière bij V&D op de lingerieafdeling dus er moest natuurlijk een item van deze afdeling bij mijn favorieten komen te staan. Een lekkere warme pyjama is altijd fijn. En omdat dierenprintjes helemaal in zijn ga ik voor dit stoere exemplaar!

 

Chique op de fiets

Warme handen als je op de fiets zit is erg fijn. Deze prachtige leren handschoenen zorgen daarvoor en ze zien er ook nog chique uit. Ze zijn verkrijgbaar in het rood, zwart, bruin en paars. Mijn favoriet is toch wel deze rode, want ze staan zo mooi bij mijn zwarte jas. Door het imitatiebond en de extra zachte voering ben je verzekerd van warme handen.

Tasje

Wat is een vrouw zonder tas? Je hebt altijd wel iets om mee te nemen. Een lipgloss, spiegeltje, zakdoekjes, noem het maar op. Maar daar heb je niet altijd een grote tas voor nodig daarom kies ik voor deze schattige clutch. De glitter dessin maakt hem ook nog eens chique zodat hij ook goed tijdens de feestdagen gedragen kan worden. Een echte musthave!

Oost west, thuis best

Rituals is een heerlijk merk met overheerlijke geuren. Dat je huis hier ook naar mag ruiken maakt het extra leuk. Deze geurkaars zorgt ervoor dat je huis lekker ruikt naar zoete, aardachtige aroma van Verse Vijg en Copaibaolie, dus het is altijd fijn thuiskomen. Een leuk kado om met de kerst te geven, maar ook om te krijgen!

What do you think?

De mooiste sieraden voor elkaar

bulby kerst

Vrolijke versiering voor Kerst