Wat zou kerst zijn, zonder de speciale kerstlekkernijen! Een ideaal geschenk om te geven maar ook lekker om jezelf kado te doen. Even alle diëten en goede voornemens aan de kant. Met kerst hoort de tafel vol kerstsnoepgoed en lekkere hapjes te staan. Kijk snel hieronder welke speciale lekkernijen de kerst voor jou kunnen veroveren dit jaar!

 Gepersonaliseerde chocolade kerstbal

Op zoek naar een leuk en lekker kado voor Kerst? Geef dan een persoonlijke chocolade kerstbal van echte Callebaut chocolade! Opgemaakt met je leukste foto, logo of tekst is dit zeker het smakelijkste kado voor onder de kerstboom! Kies uit de verschillende leuke kaders uit onze handige foto editor en maak je ontwerp nog specialer. Je foto, logo of tekst wordt op witte chocolade gedrukt en geplaatst aan de voorkant van de kerstbal. De kerstbal zelf is ambachtelijk gemaakt van echte Belgische Callebaut chocolade. Een uniek kado voor je vrienden, familie of om zelf van te genieten!

 Roomboter Kerst amandelkrans

Geef met Kerst een heerlijke amandelkrans kado! Heerlijk voor bij de koffie. Deze krans maakt een verleidelijk statement op jouw salontafel en zal met smacht op jullie wachten. Deze 500 gram amandelspijs krans zal tijdens kerstavond goed in de smaak vallen. Tevens is dit een leuk relatiegeschenk tijdens de feestdagen.

 Chocoladekerstman

Haal de kerst in huis met een overheerlijke chocolade Kerstman! Deze chocolade Kerstman wordt nog leuker gepersonaliseerd met je eigen foto en tekst. Dit is zeker een heerlijk cadeau voor de kerst of als verrassing onder de boom! Jouw foto, tekst of eigen ontwerp worden gedrukt op een wit chocolade plaatje op de buik van de Kerstman. De Kerstman zelf is ambachtelijk gemaakt van echte Callebaut melkchocolade, met witte en pure chocolade details. Het lekkerste kerstgeschenk met een persoonlijk tintje!

Bonbon pakket met etagère

Wil je jouw kerstavond helemaal in het teken van modern en design creëren? Bestel dan dit geweldige bonbon pakket met etagère. De vierkante design etagère past perfect in het moderne plaatje en zorgen voor een luxueus gevoel. Naast het zelf aanschaffen van dit prachtige pakket, kun je dit kado natuurlijk ook aan een familielid of vriend/vriendin schenken. Een leuk doorzichtig papiertje eromheen en je zult versteld zijn van zijn/haar reactie!