De dagen rond Kerstmis zijn gezellig, want er niks gezelliger dan samen komen met je familie en vrienden! Disney zorgt al jaren voor een magisch mooie sfeer in haar films. Bij eenkadovoor loopt er zelfs een grote Disney fan rond, en daarom hebben we het leukste Disney speelgoed en films voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en laat je betoveren!

Pirates

Johnny Depp keert terug als Captain Jack Sparrow in Pirates Of The Caribbean 4: On Stranger Tides!  Wanneer Jack onverwachts aan boord komt van het schip van de meest gevreesde piraat ooit, weet hij niet waar hij banger voor moet zijn: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden. Het is weer lachen, gieren en brullen met Captain Sparrow! Een super leuke film voor jong en oud!

The monsters are back!

De afgelopen maanden kon je er nauwelijks omheen; de monsters zijn terug! In Monsters University  gaan Mike, Sully en alle andere rare wezens weer terug naar de college banken! Dit spannende, leuke en vooral grappige verhaal kan je zowel op dvd als Blu-Ray kijken. Maar er is zoveel meer, zoals de knuffels, vloerpuzzels en racebaan! Misschien zit er wel iets leuk kerstcadeautje tussen voor de kinderen! Bekijk hier maar wat Bol.com te bieden heeft.

De allerleukste beer

De 25ste verjaardag verjaardag van de meest favoriete beer van de wereld kan niet onopgemerkt voorbij gaan; daarom heeft Disney de allereerste en meest favoriete film van Winnie de Poeh opnieuw uitgebracht! In de speciale uitgave van deze klassieker zit boordevol exclusief nieuw bonusmateriaal. Het is dus echt genieten geblazen met deze heerlijke film!

Cars

Ga samen met Bliksem en zijn vrienden op een spannend en leerzaam avontuur met deze coole laptop van VTech!  Op deze laptop leren kinderen verschillende opdrachten met woorden, tellen, lezen, letters, verkeersborden, vergelijken, logica en nog veel meer. Deze “computer” spreekt met de echte stem van Bliksem McQueen! Tijdloos vermaak voor de allerkleinste fans van Cars!