De Sint en zijn pieten hebben ons land weer verlaten wat dus één ding betekent; Kerstmis komt er aan! Natuurlijk horen daar de benodigde versieringen bij. Wij van eenkadovoor zijn op zoek tocht gegaan om de meest sfeervolle kerstdecoraties te zoeken. Ben je benieuwd wat wij hebben gevonden? Lees dan snel verder en vind je inspiratie!

De boom met lichtjes en ballen

Kerst wordt door velen geassocieerd met de kerstman, veel sneeuw en natuurlijk de kerstboom! Het optuigen van zo’n echte boom kost altijd veel tijd en daar komt bij kijken dat de boom na gebruik meestal wordt weggegooid. Maar er is een ideale oplossing; bij Blokker heb je kant-en-klare plastic kerstbomen die al versierd zijn met 150 lampjes. De boom heeft een lengte van 1,5 meter en geeft je net als een echte boom een heerlijk kerstgevoel! Maar wat is een boom zonder kerstballen er in? Ook bij Blokker kan je voor een prikkie aan je ballen komen! Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Shining star

“Twinkel twinkel, kleine ster…” Een kerstmis zonder een prachtige ster is als Sinterklaas zonder zwarte Pieten. Haal daarom zo’n prachtige ster in huis! Van een mooie houten ster met verlichting tot een simpele zilveren ster die je in de boom kan hangen, bij Blokker heb je veel keus en zit er ook voor jou een mooie ster tussen.
Maar wat dacht je van prachtige decoraties als engeltjes, witte kerstklokken en dennenappel Guirlande, ook deze zijn er allemaal te vinden!

 

Typisch Hollands

Je kent ze misschien wel; tijdens kerst staat onder de boom de kribbe waar Jezus is geboren. Daar heeft Typisch Hollands iets leuks op verzonnen, namelijk de minatuur huisjes en kraampjes die je een oud-Hollands gevoel zullen bezorgen! Van de smalle grachten en herenhuizen uit Amsterdam tot het dorpsplein met de oude verlichte kerkjes, in de collectie vind je vrijwel alles wat je een typisch Hollands gevoel zal bezorgen tijdens de koude kerstdagen!