Koken wordt vaak gezien als een dagelijkse bezigheid die ‘nodig’ is om het eten op te tafel te krijgen.Dit houdt niet in dat koken saai moet zijn! Er zijn zelfs leuke cadeautips op het gebied van koken te vinden, zoals in dit blogartikel. Leuk om te geven, maar ook voor jezelf! Lees dus snel verder!

Gezellig grillen met vrienden

Gezellig eten met vrienden is natuurlijk te gek, en met de steengrill van Princess wordt het nóg leuker! Deze grill is geschikt voor acht personen en wordt met een extra grillplaat geleverd, just in case. Voor deze platen heb je geen olie of boter nodig, dus grillen is super gezond! De pannetjes, waarmee je bijvoorbeeld pannenkoekjes en aardappelschijven mee kan bakken, kan je zowel onder als boven op de grillplaat zetten. De afmetingen is 42 x  24 cm en heeft een vermogen van 1400 Watt. Al met al Een handige combi-grill voor in de zomer!

 

Hippe snijplank

Een snijplank hoort thuis in iedere keuken, dus ook een snijplank mag er wat leuker uit zien! Je kunt zelfs een plank volledig laten personaliseren, bijvoorbeeld met eigen foto en tekst.  Zo sta je tóch met een glimlach de uiten te snijden!

Eigen chips maken

Je eigen chips maken: het kan met de Microwave Chips Maker! Er komt geen olie bij kijken, dus de chips zijn vetvrij. De set bestaat uit een plateau en een snijder. Buiten aardappels, kan je ook fruit snijden en op warmen in de magnetron. Het werkje is zo gepiept en binnen 15 minuten heb jij je eigen zelfgemaakt en gezonde chips! Wat wil een mens nog meer?!

Lief eitje

Wat is er romantischer dan je geliefde verrassen met een ontbijtje op bed? Met deze hartjes koekenpan bak je een eitje in een romantische vorm. Daar maak je jouw lover natuurlijk helemaal blij mee! Bestel deze schattige pan bij MegaGadgets!