In dit blog geven wij je een paar (cadeau) tips voor handige, leuke en interessante gadgets die je in de keuken kan gebruiken. Ze zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook te geven! Bijvoorbeeld voor Moederdag! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Saus Pistool

Dit is misschien wel de grappigste en handigste gadget voor aan tafel; met de Condiment Gun schiet jij je favoriete sauzen op je bord, broodje en vlees! Dit oranje pistool heeft twee navulbare flesjes waar je sauzen in kan doen! In de rode kan je ketchup en curry doen en de gele mayonaise en American sauce! De flesjes zijn makkelijk af te wassen. Je krijgt geen sauzen geleverd, maar deze gadget is zo cool dat het compenseert! Bestel de Condiment Gun bij MegaGadgets!

 

De bartender gadget

Een handige gadget voor op feestjes en barbecues:  de Bar10der! Deze super handige gadget heeft 10 tools om jou te helpen om goede cocktails te maken!  Dankzij het hippe design en het duurzame materiaal is de Bar10der fijn te gebruiken. De gadget bevat de volgende onderdelen: een mixer, roerder, mes, channel knife, zester, ruimer, jigger, flesopener, kurkentrekker en zeef. Een hele handige gadget voor in de keuken dus! Bestel de Bar10der hier.

 

La Chaise Longue

Een kekke rijstkoker; deze handige elektrische rijstkoker is ideaal voor het koken van tarwe, griesmeel en natuurlijk rijst. Je hoeft geen boter of olie te gebruiken voor deze gadget, dus het is ook nog eens gezond! De kookplaat wordt geleverd met maatbeter en lepel.De rijstkoker heeft een leuke vorm; namelijk die van een paprika. Staat grappig en handig in de keuken. Bestel deze rijstkoker nu Gadgethouse.nl!