Het is handig en zorgt ervoor dat je niet vies wordt terwijl je staat te koken: een keukenschort. Wij hebben een klein lijstje voor je gemaakt met onze aanraders en must-haves! Lees dus snel verder!

6-pack

Welke man droomt er nou niet van een sixpack? Die droom kan (deels) realiteit worden met dit 6-pack schort! Geen uren meer slijten in de sportschool voor het gewenste resultaat, maar een tof BBQ schort waar je zes blikken bier in kan stoppen.. ¬†Jawel, een echte sixpack dus! Daar maak je misschien niet alle vrouwtjes mee jaloers, maar wel al je manlijke vrienden, en zeg nou zelf.. Wat is belangrijker? ūüėČ

 

 

Echte keukenprins

Ben jij niet beschaamd om er voor uit te komen dat je een keukenprins bent en heb je een flinke dosis humor? Of wil je juist geaardheid tonen? Dan is deze Only Gay In The Kitchen-set met een schort en koksmuts echt iets voor jou! Laat je innerlijke Joop Braakhekke vrij en kook de lekkerste gerechten met je regenboogkleurige Only Gay In The Kitchen-schort voor en koksmuts op. Het is niet alleen grappig, het is ook nog eens handig. Een leuk cadeau voor je beste vriend bijvoorbeeld!

 

The BBQ Massacre

Ben je al een beetje uitgekeken op het oude¬†bloemetjes keukenschort¬†dat je ooit van je¬†moeder¬†hebt¬†gekregen? Met dit schort trek je zeker de aandacht tijdens het koken. Leuk, als je gasten over de vloer hebt! Het lijkt net of je jezelf hebt¬†gesneden¬†of net een¬†beest¬†het¬†geslacht, het schort zit vol¬†bloedvlekken¬†en¬†handafdrukken. Deze krijg je er alleen met een wasbeurtje niet uit. Gezellig voor tijdens BBQ’s! Een echte must-have voor slagers,¬†vleeseters en horrorfanaten! Eet smakelijk!

 

Voor deze en nog veel meer leuke, originele en toffe kookschorten ga je naar eenkadovoor.nl!