0
Cadeaus voor haar Cadeaus voor meisjes Cadeautips Cadeautips Feestdagen Kerst Kerstgeschenken Kraamcadeau Liefde Sinterklaas Sinterklaas Verjaardag

Kids & Kado’s PART #2

Kinderen en kado’s: het blijft heerlijk om naar de kijken! In ons eerdere artikel lieten we je al een aantal geweldige video’s zien van kinderen die héél blij of extreem teleurgesteld waren met hun cadeau. Vandaag deel twee met nog meer reacties van kinderen, want het blijft hilarisch.

Kinderen en cadeaus

Voor een kind is niets zo spannend als cadeau’s krijgen, op hun verjaardag, met sinterklaas, kerst of gewoon omdat ze wat verdient hebben. Dus maak er een bijzondere dag van met een mooi cadeau. Waar heb jij je kinderen mee verrast dit jaar? De nieuwste gadget, een nieuwe barbie pop of een fiets? Of ging je voor iets geks wat hun totaal niet verwachten. Een lach op het gezicht van een kind, daar doe je het meestal wel voor. Het gaat het natuurlijk niet altijd goed en zitten ook kinderen tussen die heel erg sip zullen zijn omdat ze niet hebben gekregen wat ze willen. Ook hun reactie blijft stiekem wel grappig. Dus dan maar express een raar cadeau waar de kinderen helemaal niks aan hebben? Wat kunnen ouders toch ook lekker gemeen zijn af en toe. In de volgende video zie je reacties op cadeaus hoe je ze nog nooit gezien hebt. Hoe blij kan een kind zijn met een cadeau? Nou zo bij! Géweldig!

Als ouders expres cadeaus geven waar een kind niets mee kan: erg flauw maar anderzijds ook erg grappig. Dit is niet echt het cadeau wat ze hadden verwacht. De reacties van deze kinderen zijn goud waard. Ik bedoel: hoe veel plezier kun je beleven aan toiletpapier en bananen?

Ja, overdrijven is ook een vak. Toch is het prachtig om te zien hoe blij deze kinderen zijn met de Nintendo Sixty-FOOOOOUR!

Heb jij leuke video’s van jouw kinderen met cadeaus? Wij zijn erg benieuwd naar jullie opnames!