et is alweer bijna zo ver! Over 12 uur is het 1 april.. Kikker in je bil! Wat vliegt de tijd toch voorbij. Morgen is het weer de dag van de grappen, er worden weer grapjes op kantoor uitgehaald, maar vooral jij wordt in de maling genomen die dag. Voor veel mensen is het een geweldige dag, omdat het hun kans is om iedereen te grazen te nemen. Maar voor andere mensen is het weer een minder leuke dag, omdat alleen zij in de maling worden genomen. Ben jij een van die mensen? Of wil jij gewoon iemand even een goede grap bij iemand uithalen? Dan moet je vooral doorlezen, want ik zal enkele grappen voor jullie op een rijtje zetten.

Fart

Iedereen kent deze grap, maar hij zal nooit vervelen. De scheetkussen! Iedereen heeft het weleens mee gemaakt. Leg de scheetkussen op de stoel van diegene die jij in de maling wilt nemen en lach je helemaal kapot wanneer je de scheet hoort. Deze grap is een echte klassieker! Ik heb het echt al zovaak meegemaakt, ook bij mezelf trouwens. Maar al die keren heb ik echt op de grond gezeten van het lachen!

 

Kauwgom Tik

Ook deze grap is een klassieker. Je doet alsof je zelf kauwgom in je mond hebt, je bied een ander een kauwgompje aan en tik! Je zal diegene een enorme schrik bezorgen. Deze grap heb ik ook zelf vaak zien voorbij komen, nooit krijg ik er zelf genoeg van. De kauwgom tik.. Wat een grap!

 

 

Zwarte zeep

Wil jij iemand echt een keer terugpakken die jou zo vaak in de maling heeft genomen? Dan is de zwarte zeep de grap die jij moet uithalen! De zwarte zeep ziet er gewoon uit als een normaal zeepje, maar het zorgt er niet voor dat je handen of gezicht schoner worden. Maar juist viezer! Het zeepje laat namelijk zwarte vlekken achter. Hilarisch! Een goede manier om iemand terug te pakken.

Hatsjoe!

And lost but not least.. Een grap die ik zelf geweldig vind, tenzij het jezelf overkomt natuurlijk, maar ik vind deze grap echt een hele goede. Hatsjoe! De niespoeder is extra sterk waardoor het niezen echt heel lang doorgaat! Een geweldige grap om bij jouw vrienden uit te halen. Hou er wel rekening mee dat de niespoeder niet geschikt is voor kinderen onder de 9 jaar.