Vandaag is het tijd voor jou! Ja, echt! Gun jezelf deze  mega Toblerone reep van maar liefst 4,5 kilo! Lijkt je dit een beetje overdreven? Ik geef je 6 goede redenen waarom jij deze reep verdient.
1. Omdat jij het bent

Jij, die altijd voor iedereen klaar staat en alle dagen druk is. Jij verdient het om eens heerlijk te genieten van deze Toblerone XXXL chocoladereep.

2. Omdat je af en toe eens gek moet doen

Hoe saai is het om altijd maar serieus te zijn en gezond te eten? Doe eens gek en koop deze heerlijke reep voor jezelf! Juist omdat je vrijwel altijd gezond eet mag dat een keertje.

3. Omdat chocolade je blij maakt

Als je chocola eet, komt ‘endorfine’ vrij in je hersenen. Endorfine is een stof die door je lichaam gemaakt wordt en voor een blij en gelukkig gevoel zorgt. Een hele goede reden om de reep te kopen als je het mij vraagt!

4. Omdat je hem kunt delen

Vindt je het toch wat overdreven om deze chocolat bar in je eentje te nuttigen? Deel hem dan met je vriendje, beste vriendinnetje, vader of heel de familie!

5. Omdat hij heeeerlijk is

Deze reep van melkchocolade bestaat uit lekkere amandelnougat en honing. Ja, dat is een goede reden.

6. Omdat je niet lang hoeft te wachten

De mega Toblerone reep is te koop in de webshop van Jamin. Zij zorgen ervoor dat, als je deze voor 15.00 uur vanmiddag besteld, je hem morgen al in huis hebt! Verder levert Jamin een uitstekende service met onder andere veilig betalen en bezorging op een dag die jij uitkiest!