in , , , ,

Kinderboeken met naam

Ga je binnenkort op kraamvisite en heb je nog geen leuk kraamcadeau gevonden? Of ben je op zoek naar een persoonlijk (verjaardags)cadeautje voor een kind? Dan zijn de kinderboeken met naam misschien precies wat je zoekt! De leukste vijf boeken hebben we voor je op een rijtje gezet.

Mijn babyboek

Een origineel kraamcadeau, waar zowel moeder, vader als kind iets aan hebben, is het babyboek met naam. In dit babyboek worden alle geboortegegevens van de baby, zoals het gewicht, de stamboom en wanneer hij of zij de eerste tandjes kreeg, verwerkt en kunnen de kersverse ouders alle gebeurtenissen uit het eerste levensjaar van de kleine zelf invullen. Zo kunnen alle mooie herinneringen van de pasgeborene bewaard blijven en kan zoon- of dochterlief later alle details over zijn of haar babytijd zelf teruglezen!

Dikkie Dik

Vele van ons zijn ermee opgegroeid: de geweldig leuke, rode kater Dikkie Dik uit de kinderprentenboeken die voorgelezen werden in Sesamstraat. Als kind zijnde verheugde ik me altijd erg op een verhaaltje van Dikkie Dik voor het slapengaan. Ook de kinderen van nu vinden de avonturen over deze kater nog altijd reuze-interessant.

Nog leuker wordt zo’n verhaaltje wanneer het kind zélf de hoofdrol mag spelen in één van de avonturen van Dikkie Dik! De naam van het kind wordt verwerkt op de omslag en in de tekst van het boek.

YourSurprise heeft drie leuke titels waar je uit kunt kiezen: “Dikkie Dik heeft de renkriebels”, “Dikkie Dik welterusten’ en “Dikkie Dik is jarig”. Voor iedere dreumes zit er dus wel een leuk verhaaltje tussen!

Voor de kleine voetballer

Speciaal voor de stoere jongens en meiden die van voetbal houden, kun je een persoonlijk vriendenboek laten maken waarin het kind samen met de enige echte Rafael van der Vaart de hoofdrol speelt! Het boek is gepersonaliseerd met de naam en foto van het kind en het is beschikbaar voor zowel jongens als meisjes.

Alle vriendjes en vriendinnetjes van het kind kunnen er een mooi stukje in schrijven en als leuk extraatje geeft Van der Vaart tien voetbaltips om een echte profvoetballer te worden!

Ballerina Prinses

Welke kleine meid wil nou geen beeldschone prinses zijn? Met dit Ballerina Prinsesboek laat je haar droom voor eventjes uitkomen en begeeft ze zich in een écht paleis, waar ze mee mag dansen met het koninklijk ballet! Ook dit boek wordt gepersonaliseerd met de naam en andere gegevens van het kind.

Popstar

Voor de kids die ervan dromen om een echte popster te worden, is er geen leuker cadeau dan dit unieke Popstarboek! De naam en foto van het kind worden verwerkt op zowel de omslag als de binnenpagina’s. Wil je het cadeau nog specialer maken? Dan biedt YourSurprise je zelfs de mogelijkheid om een persoonlijk voorwoord toe te voegen!

What do you think?

Presentje voor je vriendinnen!

Als iemand onbeschoft reageert op een kado…