in , ,

Kinderboeken

Lezen is leuk! In het tijdperk waar we met z’n allen voor een beeldbuis of achter een computer zitten, wordt er nog weinig gelezen. Zeker onder de jeugd. Daarom hebben wij enkele leuke (kado)tips om de kids weer aan het lezen te krijgen!

De waanzinnige boomhut

Een superleuk actief boek voor de jeugd; in deel twee van De Waanzinnige Boomhut serie ga je op bezoek bij Andy en Terry in hun uitgebouwde boomhut, nu met dertien (nieuwe) verdiepingen, waaronder een botsautobaan, een skate-ramp, een arena voor moddergevechten en een ijssalon met 78 smaken. Kortom: er is veel te beleven in dit speelse boek!

Donald Duck

Wie kent hem niet: ‘s werelds bekendste en grappigste eend Donald Duck! De doldwaze eend beleeft altijd de spannendste en leukste avonturen. Natuurlijk iedere week in zijn eigen weekblad, maar ook in de tal van bundels en pockets die te koop zijn. Donald zorgt al voor generaties lees plezier! Bekijk hier wat Bol.com allemaal heeft van deze beroemde eend.

 

Spijt!

Carry Slee is één van de bekendste jeugdboeken schrijfsters. Veel van haar boeken zijn zelfs al verfilmd. Zo ook Spijt! Het verhaal gaat over Jochem die gepest wordt door zijn klas. Althans, door drie kinderen uit zijn klas. De rest van de klas staat er bij, kijkt er naar maar doet er niks aan. Ook David zou er wat  tegen willen doen, maar durft niet, bang om zelf slachtoffer te worden. Spijt! is een ingrijpend boek over de sommige ernstige gevolgen van pesten. Een boek dat ieder kind een keer gelezen moet hebben! De tekst is makkelijk te begrijpen en is zeker aan te raden voor kinderen in groep zeven en acht. Bestel ‘m bij Bol.com.

Wij kunnen je natuurlijk nog tal van tips geven, maar het leukst is om zelf eens een kijkje te nemen op eenkadovoor.nl! Daar vind je nog veel meer leuke kinderboeken en andere cadeaus!

What do you think?

Afscheid nemen bestaat niet…

10x de leukste brievenbuspost!