in

Kinderkleding met eigen naam!

Ben jij opzoek naar een leuk, persoonlijk kado voor een baby of kind? Dan ben je bij Simply Colors aan het juist adres! Daar kun je namelijk kleding, tassen, broodtrommels en nog veel meer laten bedrukken met je eigen naam! (Of die van iemand anders natuurlijk!) Ook kan je kiezen voor een leuke tekst of afbeelding van bekende televisie programma’s zoals Dikkie Dik en Woezel en Pip.

Hoe werkt het?

Op de website van Simply Colors kun je heel gemakkelijk je eigen draai geven aan verschillende producten. In het menu bovenaan de pagina kies je welk product je wilt. Bijvoorbeeld kleding. Na het kiezen van een kledingstuk kan je die zelf gaan ontwerpen. Je kunt ervoor kiezen om alleen tekst, alleen een afbeelding of zowel tekst als een afbeelding toe te voegen. In de vier stappen hieronder wordt duidelijk uitgelegd hoe je jouw eigen t-shirt maakt!

Resultaat

Ik ben zelf ook even aan de slag gegaan met het ontwerpen van een leuk t-shirt op de website van Simply Colors. EVEN ja, want het ontwerpen is zo gebeurd! Ik heb een naam en een Dikkie Dik afbeelding toegevoegd. Ook heb ik een leuk kleurtje uitgekozen voor mijn t-shirt. Zie hieronder het resultaat! Wil jij ook zo’n mooi, persoonlijk cadeautje weggeven of voor jezelf maken? Ga dan naar simplycolors.nl en ontwerp en bestel jouw zelfgemaakte producten!

 

What do you think?

Nieuwe stagiaire: Yvonne!

Review: Lunchbox To Go Elipse