De zomer komt steeds dichterbij en daarmee is het tijd om zomerproof te komen! Ben jij al aan het trainen zodat jij straalt op het strand? Of ben jij nog helemaal niet klaar voor de zomer? (lees: scheren in de winter gebeurde niet altijd.) Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken vind je hier alles wat je nodig hebt voor het perfecte bikini- of badpaklichaam!

Klaar voor de zomer: huid

De korte broeken en rokjes kunnen weer bovenop de stapel in je kast en die benen die al maanden geen zon hebben gezien komen weer tevoorschijn. Omdat een stralende huid één van de beste manieren is om lekker in je vel te zitten, hebben wij het nodige gereedschap voor je uitgezocht.

Ook jouw benen mogen deze zomer weer gezien worden. Stap één op weg naar een bikiniproof lichaam is toch wel het aanschaffen van een nieuw scheermes of epilator voor gladde benen. Daarnaast zijn een bodyscrub en een hydraterende lotion of bodybutter een must voor een stralende huid. Wil jij gladde benen maar heb je niet zo’n groot budget? Ik maak regelmatig zelf scrub. Dit is goedkoop en supergoed voor een gladde huid. Zelf gebruik ik suiker en olijfolie, maar je kunt je natuurlijk helemaal zelf uitleven met allerlei producten!

[bctt tweet=”Bikiniproof betekent niet superslank of mager. Je goed voelen in je eigen lijf is veel belangrijker en maakt jou klaar voor de zomer. “]

Een strak lijf & gezond eten

Bikiniproof betekent niet superslank of mager. Je goed voelen in je eigen lijf is veel belangrijker en maakt jou klaar voor de zomer. Wil je toch een beetje trainen voor je jezelf in bikini op het strand vertoont? Met deze buikspiertrainer en gewichten moet dat zeker lukken. Dat strakke lichaam komt steeds dichterbij!

Gezond eten klinkt misschien minder aantrekkelijk. Maar ook door ijsjes, cocktails en zakken chips laat jij jezelf niet tegen houden. Jij wilt immers een bikinilichaam, toch? Wat ik zelf zo fijn vind aan de zomer is dat er altijd allerlei heerlijke fruitsoorten te koop zijn. Verse aardbeien, grote stukken watermeloen en mango bijvoorbeeld. Neem dit én een grote fles water mee naar het strand. Gezond, lekker en goed voor je body!

State of mind

Je manier van denken kan als geen ander bijdragen aan het perfecte bikinilichaam. De gouden tip? Ga naar het strand met mensen waar je om geeft en maak er een onvergetelijke zomer van. Maak je niet zo’n zorgen om je lichaam. Dat jij je goed voelt straalt van je af en je zal alle strandgangers aansteken met jouw enthousiasme!